Stormschade

Heeft uw dak stormschade opgelopen? Laat die schade dan direct repareren door een professionele dakdekker. Schade door een storm kan grote gevolgen hebben. Zelfs als de schade klein is kunt u te maken krijgen met grote consequenties. Een vakkundige dakspecialist weet waar hij op moet letten bij dakschade. Wij helpen u graag.

Dakschade hoeft niet per se te betekenen dat u schade heeft aan de bedekking van uw dak. Ook uw schoorsteen, regenpijpen, muren, dakgoten of de nokvorst kunnen schade opgelopen hebben. Als u dat niet laat repareren kunt u te maken krijgen met lekkage.

Of het nu gaat om stormschade aan een woning of een bedrijfspand, wij staan direct voor u klaar. Met onze 24-uurs service, geen extra spoedkosten en gekwalificeerd personeel kunt u rekenen op een uitstekende service.

check Regel direct een gratis dakinspectie
Onderhoud van uw dak
Een flinke storm kan grote schade veroorzaken aan uw dak. Vaak is dat niet te voorkomen. Toch kunt u wel een aantal preventieve maatregelen nemen. Goed onderhoud van uw dak zorgt er namelijk voor dat kleine beschadigingen niet groter kunnen worden door een flinke storm.

Wilt u zeker weten dat u er alles aan doet om schade te voorkomen tijdens slechte weersomstandigheden? Laat uw dak dan regelmatig controleren en onderhouden. Als u een gratis dakinspectie laat uitvoeren weet u zeker hoe de staat van uw dak is en kunt u grotere problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen.

Als wij uw dak inspecteren ontvangt u een uitgebreid inspectierapport. Daarin staat precies of er eventuele kleine gebreken zijn. In dat geval is dakreparatie een goed idee. Gelukkig hoeft dat niet veel te kosten. En op die manier voorkomt u daklekkage.

check Regel direct een gratis dakinspectie
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Snelle dakreparatie bij stormschade
Als uw huis getroffen is door een flinke storm en u dakschade heeft opgelopen, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Of u nu problemen ondervindt door een kapotte dakdekking, losgelaten dakpannen of door een lekkage, wij staan direct voor u klaar. In dringende situaties kunt u zelfs gebruik maken van onze spoedservice, zonder extra kosten.

Heeft uw huis kleine dakschade opgelopen door een flinke storm? Ook dan is het altijd zaak om daar zo snel mogelijk naar te laten kijken. Ook als u niet zeker weet of uw woning dakschade heeft is het raadzaam een dakinspectie aan te vragen. Kleine, onopvallende schade kan namelijk voor grote problemen zorgen.

Bij kleine stormschade kan er schimmelvorming of houtrot ontstaan aan uw dakconstructie. Ook kan uw dak gaan lekken. Kleine dakschade kan ook zorgen voor een hoge energierekening. Tenslotte is uw huis door gaten of scheuren slechter geïsoleerd.

check Ik wil graag een gratis dakinspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48