Stormschade

Heeft uw dak stormschade opgelopen? Laat die schade dan direct repareren door een professionele dakdekker. Schade door een storm kan grote gevolgen hebben. Zelfs als de schade klein is kunt u te maken krijgen met grote consequenties. Een vakkundige dakspecialist weet waar hij op moet letten bij dakschade. Wij helpen u graag.

Dakschade hoeft niet per se te betekenen dat u schade heeft aan de bedekking van uw dak. Ook uw schoorsteen, regenpijpen, muren, dakgoten of de nokvorst kunnen schade opgelopen hebben. Als u dat niet laat repareren kunt u te maken krijgen met lekkage.

Of het nu gaat om stormschade aan een woning of een bedrijfspand, wij staan direct voor u klaar. Met onze 24-uurs service, geen extra spoedkosten en gekwalificeerd personeel kunt u rekenen op een uitstekende service.

check Regel direct een gratis dakinspectie
Onderhoud van uw dak
Een flinke storm kan grote schade veroorzaken aan uw dak. Vaak is dat niet te voorkomen. Toch kunt u wel een aantal preventieve maatregelen nemen. Goed onderhoud van uw dak zorgt er namelijk voor dat kleine beschadigingen niet groter kunnen worden door een flinke storm.

Wilt u zeker weten dat u er alles aan doet om schade te voorkomen tijdens slechte weersomstandigheden? Laat uw dak dan regelmatig controleren en onderhouden. Als u een gratis dakinspectie laat uitvoeren weet u zeker hoe de staat van uw dak is en kunt u grotere problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen.

Als wij uw dak inspecteren ontvangt u een uitgebreid inspectierapport. Daarin staat precies of er eventuele kleine gebreken zijn. In dat geval is dakreparatie een goed idee. Gelukkig hoeft dat niet veel te kosten. En op die manier voorkomt u daklekkage.

check Regel direct een gratis dakinspectie
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Snelle dakreparatie bij stormschade
Als uw huis getroffen is door een flinke storm en u dakschade heeft opgelopen, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Of u nu problemen ondervindt door een kapotte dakdekking, losgelaten dakpannen of door een lekkage, wij staan direct voor u klaar. In dringende situaties kunt u zelfs gebruik maken van onze spoedservice, zonder extra kosten.

Heeft uw huis kleine dakschade opgelopen door een flinke storm? Ook dan is het altijd zaak om daar zo snel mogelijk naar te laten kijken. Ook als u niet zeker weet of uw woning dakschade heeft is het raadzaam een dakinspectie aan te vragen. Kleine, onopvallende schade kan namelijk voor grote problemen zorgen.

Bij kleine stormschade kan er schimmelvorming of houtrot ontstaan aan uw dakconstructie. Ook kan uw dak gaan lekken. Kleine dakschade kan ook zorgen voor een hoge energierekening. Tenslotte is uw huis door gaten of scheuren slechter geïsoleerd.

check Ik wil graag een gratis dakinspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48