info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Nokvorst renovatie

Nokvorst renovatie is typisch iets dat u beter kunt laten uitvoeren door een vakkundige dakspecialist. Nokvorsten zijn erg belangrijk voor uw dak. Omdat ze zijn gevestigd op het zadeldak zorgen ze er voor dat uw dakconstructie goed beschermd is tegen diverse invloeden. Nokvorsten zorgen tevens voor een uitstekende isolatie van uw dak.

Heeft uw dak beschadigde nokvorsten, dan kunnen de gevolgen groot zijn. Lekkage van uw dak, waterschade in uw woning, schimmelvorming of houtrot in uw dakconstructie behoren daarbij tot de mogelijkheden. Ook het loslaten, verschuiven of scheuren van dakpannen is vaak een gevolg van een slechte nokvorst. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.


Daarom is het verstandig om uw dak goed te laten onderhouden. Door eens per jaar een gratis dakinspectie uit te laten voeren kent u de exacte staat van uw dak, inclusief de nokvorsten. Maak direct een afspraak voor een uitgebreide controle. Wij maken graag een inspectierapport voor u op.

check Ja, ik wil een gratis dakinspectie,
inclusief controle nokvorsten
Schade aan nokvorsten
Omdat een nokvorst het bovenste gedeelte van uw dak beslaat, is die vaak extra gevoelig voor allerlei weersinvloeden. Niet alleen regen, maar ook storm kan ervoor zorgen dat uw nokvorsten beschadigen. Ook het cement onder uw nokvorsten kan beschadigd raken. Daar ziet u niets aan, tot het te laat is. Laat daarom uw dak regelmatig controleren met een dakinspectie.

Schade aan een nokvorst kan grote gevolgen hebben. Als het cement van uw nokvorsten in aanraking komt met veel vocht kan het cement ervan corroderen of aangetast worden. Het gevolg daarvan is groot. Dakpannen kunnen verschuiven, maar ook scheuren. Ze kunnen zelfs van uw dak afwaaien of een flinke lekkage en waterschade veroorzaken.

U begrijpt dat het met regelmaat laten controleren van uw dak belangrijk is. Goed onderhoud van uw nokvorsten hoort daar uiteraard ook bij. Laat uw dak goed onderhouden. Zo voorkomt u de noodzaak van nokvorst renovatie. Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie.

check Ja, ik wil een gratis dakinspectie,
inclusief controle nokvorsten
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Reparatie van nokvorsten
Heeft u vochtplekken geconstateerd onder uw dak of op uw plafond? Heeft u hogere stookkosten dan normaal en weet u niet waar dat aan ligt? Laat dan uw dak en uw nokvorsten nakijken op eventuele schade. Nokvorsten kunnen verslijten. Het gevolg daarvan kan groter zijn dan u denkt. Wij repareren deze schade graag. Maak direct een afspraak voor nokvorst renovatie of reparatie.

Als het cement onder uw nokvorsten doorlaatbaar wordt als gevolg van weersomstandigheden krijgt u lekkage. Door regen, vorst of hitte kan het cement beschadigen en kan regenwater direct uw woning binnendringen. Ook kan er houtrot ontstaan aan uw dakconstructie, of slaan schimmels toe.

Zijn de aanhechtingen tussen de dakpannen en de nokvorst los als gevolg van het verouderen van het cement? Zorg er dan voor dat uw dit probleem zo snel mogelijk laat oplossen. Wij voeren graag een dakinspectie uit en repareren uw nokvorsten graag.

check Ja, ik wil een gratis dakinspectie,
inclusief controle nokvorsten
Het laten vervangen van nokvorsten
Zijn de nokvorsten van uw dak te zeer beschadigd door weersinvloeden zoals storm, vorst, regen of hitte? Dan kan het zijn dat het repareren ervan geen optie meer is en wij over moeten gaan op het vervangen van uw nokvorsten. Dat kunnen wij constateren door een uitgebreide gratis dakinspectie uit te voeren.

Hoewel het laten vervangen van uw nokvorsten natuurlijk meer zal kosten dan een reparatie ervan, heeft vervanging ook voordelen. De huidige technieken voor het aanhechten van nokvorsten is namelijk stukken beter dan voorheen. Dat betekent dat u minder last zult hebben van lekkage na nokvorst renovatie.

Dient u uw nokvorsten te laten vervangen of renoveren? Wij doen het graag voor u. U kunt rekenen op vakmanschap en een uitstekende service. Vraag snel een gratis dakinspectie aan. Zo weet u al snel waar u precies aan toe bent.

check Ja, ik wil een gratis dakinspectie,
inclusief controle nokvorsten
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48