info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Dakkapel renovatie

Zoekt u een professioneel dakdekkersbedrijf dat een dakkapel renovatie voor u uit kan voeren? Wij verzorgen het graag voor u. Het renoveren van een dakkapel is belangrijk als u een reeds bestaande dakkapel heeft die gebreken begint te vertonen. Natuurlijk kunt u dan een nieuwe dakkapel laten installeren. Maar renovatie is stukken goedkoper.

Vaak ziet u aan de binnenkant van de dakkapel niet altijd schade. De buitenzijde echter kan wel degelijk gebreken vertonen. Zeker als het een wat oudere dakkapel is, is het een goed idee deze te laten inspecteren. Met een gratis dakinspectie kunnen wij direct vaststellen of er problemen zijn. In veel gevallen is dakkapel renovatie de beste oplossing.

Twijfelt u over het laten aanbrengen van een nieuwe dakkapel of het laten renoveren van uw huidige kapel? Laat ons gratis uw dak inspecteren en wij geven direct de kosten op voor renovatie. De kans is groot dat dat stukken voordeliger uitvalt dan het laten installeren van een nieuwe dakkapel.

Ja, ik wil graag een dakkapel renovatie laten uitvoeren
Goed onderhoud van uw dakkapel
Hoe oud een dakkapel ook is, de constructie ervan is vaak ook na vele jaren nog helemaal in orde. Dat is uiteraard niet het geval als de dakbedekking of een ander deel van de constructie gebreken vertoont. Lekkage kan grote schade aanbrengen aan de opbouw van uw dakkapel. Goed onderhoud is daarom van groot belang.

Niet alleen uw dak, maar ook de dakkapel en andere onderdelen ervan dienen regelmatig te worden gecontroleerd op gebreken. Dat kan door een dakinspectie te laten uitvoeren door een dakdekkersbedrijf. In dat geval kunnen er eventueel kleine problemen naar voren, die meestal snel te verhelpen zijn.

Heeft uw dakkapel achterstallig onderhoud en komen er uit de dakinspectie grotere problemen naar voren? Dan is het renoveren van uw dakkapel een goed idee. Het is voordeliger dan een nieuwe dakkapel, en vaak kan deze toch snel worden opgeknapt.

villa Ja, ik wil een offerte voor renovatie van mijn dakkapel
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Waarom een dakkapel renoveren?
Een dakkapel renovatie is een goed idee als uw dakkapel gebreken blijkt te vertonen tijdens een dakinspectie. Het laten renoveren van uw dakkapel is stukken goedkoper dan het laten installeren van een nieuwe, en het resultaat is uiteindelijk hetzelfde. Met onze vaardigheden zal uw oude dakkapel er al snel weer uitzien en functioneren als nieuw.

Wat houdt renovatie precies in? Tijdens het renoveren van uw dakkapel verwijderen we alle delen die kapot zijn of sterk verouderd. Deze vervangen we vervolgens door nieuwe onderdelen of door een goede dakbedekking. Uiteraard blijven de nog in goede staat verkerende delen gewoon behouden. Zo kan de dakkapel eenvoudig en snel worden opgeknapt.

Wilt u weten wat het renoveren van uw dakkapel zal gaan kosten? Laat ons een dakinspectie uitvoeren en wij geven u direct een prijsopgave op voor renovatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, wij helpen u graag.

check Ja, ik wil een afspraak voor een gratis dakinspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48