Over Roofix Dakdekkers

Roofix Dakdekkers is een commercieel dakdekkersbedrijf dat daken aanlegt, repareert, onderhoud of vervangt. Wij werken voornamelijk in de regio’s Rotterdam en Amsterdam en voeren opdrachten uit voor zowel woningbezitters als bedrijven. Bij alles wat wij doen bieden we ruim vakmanschap en een uitgebreide kennis. Uiteraard zorgen we er tevens voor dat we in alle fases van ons werk toezicht houden op de borging van kwaliteit.

phone_in_talk 085 060 2508


mark_email_read info@roofix-dakdekkers.nl
Ons hoofdkantoor:
location_on Keizersgracht 482
location_on 1017EG Amsterdam

KVK-nummer:
84305274

BTW-nummer:
NL003945176B48Vestiging Den Haag
location_on Jan Pietersz. Coenstraat 7
location_on 2595 WP Den Haag
Wij bieden een uitstekende kwaliteit
Onze vakmannen zijn goed opgeleid en werken dagelijks hard om de erkenning te krijgen die ze verdienen. Ze hebben een ruime schat aan praktische kennis en weten wat het is om in een continue veranderende branche te werken. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, hoogwaardige materialen en de beste service. Zo zijn wij groot geworden en dat willen wij graag ook blijven.
Roofix Dakdekkers is gespecialiseerd in dakbedekking
 • Dakinspectie
 • Daklekkage
 • Dakreparatie
 • Stormschade
 • Schoorsteen renovatie
 • Dakgoot renovatie
 • Nokvorsten
 • Bitumen dak
 • EPDM dak
 • Platte daken
 • Dakrenovatie
 • Dakkapel renovatie
 • Onderhoud daken
 • Renovatie daken
 • Aanleg van daken
 • 24-uurs spoeddienst
 • Uitgebreide service
  Als professionele dakdekker hechten wij veel belang aan de kwaliteit van ons werk. We schenken veel aandacht aan details en letten op persoonlijke service. Uw dak is altijd ons belangrijkste aandachtspunt, zeker niet onze volgende klant. Ons team bestaat uit professionals die precies weten wat een goede dakdekking tot een succes maakt. Wij garanderen dan ook dat u met ons de beste dakdekker in de regio krijgt. En dat tegen een scherpe prijs!

  phone_in_talk Neem direct contact met ons op
  Reparatie, onderhoud of renovatie
  Heeft u problemen met uw dak? Kies dan voor een echte vakman die uw dak kan repareren of renoveren. Het is belangrijk om een gespecialiseerde dakdekker in de hand te nemen. Die kan uw dak met aandacht bekijken en er voor zorgen dat het in de best mogelijke staat verkeert. Op die manier weet u zeker dat eventuele dakreparaties minimaal zijn en geen dure kostenpost worden.

  Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Een groot deel van onze klanten zijn terugkerende klanten en vertrouwen al jaren op onze expertise. Wij helpen ook u graag om het dak van uw woning optimaal te houden en uw dakconstructie voor jaren te beschermen.
  Vrijblijvende offerte aanvragen
  Naam:  Postcode:
  Huisnummer:
  Telefoonnummer:  Omschrijf uw aanvraag:  Aanvraag versturen
  Meer weten?
  Wilt u meer weten over de diensten van Roofix Dakdekkers? Bekijk dan de vele mogelijkheden die wij bieden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een advies op maat voor uw dak. Wilt u direct een offerte aanvragen? U kunt rekenen op scherpe prijzen. Voor een gratis dakinspectie kunt u direct een afspraak maken.

  Ja, ik wil een afspraak maken voor een gratis dakinspectie
  Wat onze klanten vertellen
  Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


  info Klik op een review om naar Google Reviews te gaan  Brechtje Vos
  Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


  in de afgelopen week

  Martina Lijksma
  Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


  in de afgelopen week

  Jos Leeuwenburg
  Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


  in de afgelopen week

  Contactgegevens
  Roofix Dakdekkers
  Keizersgracht 482
  1017EG Amsterdam
  phone_in_talk  085 060 2508
  mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

  KVK-nummer: 84305274
  BTW-nummer: NL003945176B48