Dakgoot renovatie of vervanging

Zoekt u naar een dakspecialist voor dakgoot renovatie of wilt u uw dakgoot laten vervangen? Roofix Dakdekkers heeft uitgebreide kennis van en ervaring met het renoveren van dakgoten en beschikt over de juiste materialen voor het vervangen of repareren ervan.

Het kenmerk van een beschadigde dakgoot is vaak dat die een lekkage veroorzaakt. Dat kan bijvoorbeeld komen door stormschade, maar een dakgoot kan ook opgehoopt vuil bevatten. Dat vuil veroorzaakt vaak schade aan soldeernaden, waardoor uiteindelijk lekkage zal ontstaan.

Wilt u dat voorkomen? Laat dan uw dakgoten regelmatig controleren. Dat kan door een gratis dakinspectie uit te laten voeren. Daarbij nemen wij uw dakgoten gelijk mee tijdens onze controle werkzaamheden. Op die manier weet u direct of u eventuele problemen kunt gaan ondervinden.

Ja, ik wil een gratis dakinspectie inclusief dakgoten
De gevolgen van een kapotte dakgoot
Zijn uw dakgoten verouderd of zijn ze door omstandigheden zoals stormschade kapot gegaan? Dan is een dakgoot renovatie geen overbodige luxe. Een kapotte dakgoot niet repareren of vervangen kan in een later stadium zorgen voor hoge kosten. Laat er daarom een expert naar kijken en het herstellen. Dat is stukken voordeliger dan niets doen.

Heeft u last van een overstroming of verstopping van uw dakgoot? Dat kan grote gevolgen voor uw woning hebben. Het water dat uit de goot naar beneden stroomt kan in de buitenmuren trekken, waardoor u last zult gaan krijgen van schimmelvorming en eventueel houtrot. Ook kan er door het overtollige vocht algen- of mosgroei ontstaan op de muur, wat voor nog meer schade zorgt.

Voorkom problemen en laat een professionele dakdekker met regelmaat uw dakgoten controleren, vervangen of eventueel repareren. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Vraag een gratis dak inspectie aan en wij nemen tevens uw dakgoten mee in onze controle werkzaamheden. Wel zo handig!

Ja, ik wil een gratis dakinspectie inclusief dakgoten
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Dakgoten vervangen
Een zinken dakgoot is erg robuust. Daarom zal die ook tijdens de meest barre weersomstandigheden goed blijven functioneren. Ligt er echter regelmatig vuil in uw goten door afgewaaide bladeren en takken? Dan kan regenwater er niet meer doorheen stromen en blijft het water staan of het stroomt water er juist uit.

Zijn de soldeernaden van uw dakgoot kapot, dan komen onze dakdekkers die graag voor u repareren met een dakgoot renovatie. Dat doen ze door de naad op te vullen met vezelcoating. Dat is een weerbestendige laag die garandeert dat uw goten weer waterdicht zijn. Laat dat vooral doen door een expert. Het aanbrengen van vezelcoating vraag echt om vaardigheid en kennis.

Zijn uw dakgoten te veel beschadigd door een storm of zijn de naden niet meer te repareren? Dan dient u deze te laten vervangen. Uiteraard leveren wij in dit geval uw nieuwe dakgoot en zorgen wij er met de juiste materialen voor dat uw dakgoot op de juiste manier wordt bevestigd.

check Ja, ik wil mijn dakgoten laten controleren
bij een gratis dakinspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48