Dakgoot renovatie of vervanging

Zoekt u naar een dakspecialist voor dakgoot renovatie of wilt u uw dakgoot laten vervangen? Roofix Dakdekkers heeft uitgebreide kennis van en ervaring met het renoveren van dakgoten en beschikt over de juiste materialen voor het vervangen of repareren ervan.

Het kenmerk van een beschadigde dakgoot is vaak dat die een lekkage veroorzaakt. Dat kan bijvoorbeeld komen door stormschade, maar een dakgoot kan ook opgehoopt vuil bevatten. Dat vuil veroorzaakt vaak schade aan soldeernaden, waardoor uiteindelijk lekkage zal ontstaan.

Wilt u dat voorkomen? Laat dan uw dakgoten regelmatig controleren. Dat kan door een gratis dakinspectie uit te laten voeren. Daarbij nemen wij uw dakgoten gelijk mee tijdens onze controle werkzaamheden. Op die manier weet u direct of u eventuele problemen kunt gaan ondervinden.

Ja, ik wil een gratis dakinspectie inclusief dakgoten
De gevolgen van een kapotte dakgoot
Zijn uw dakgoten verouderd of zijn ze door omstandigheden zoals stormschade kapot gegaan? Dan is een dakgoot renovatie geen overbodige luxe. Een kapotte dakgoot niet repareren of vervangen kan in een later stadium zorgen voor hoge kosten. Laat er daarom een expert naar kijken en het herstellen. Dat is stukken voordeliger dan niets doen.

Heeft u last van een overstroming of verstopping van uw dakgoot? Dat kan grote gevolgen voor uw woning hebben. Het water dat uit de goot naar beneden stroomt kan in de buitenmuren trekken, waardoor u last zult gaan krijgen van schimmelvorming en eventueel houtrot. Ook kan er door het overtollige vocht algen- of mosgroei ontstaan op de muur, wat voor nog meer schade zorgt.

Voorkom problemen en laat een professionele dakdekker met regelmaat uw dakgoten controleren, vervangen of eventueel repareren. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Vraag een gratis dak inspectie aan en wij nemen tevens uw dakgoten mee in onze controle werkzaamheden. Wel zo handig!

Ja, ik wil een gratis dakinspectie inclusief dakgoten
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Dakgoten vervangen
Een zinken dakgoot is erg robuust. Daarom zal die ook tijdens de meest barre weersomstandigheden goed blijven functioneren. Ligt er echter regelmatig vuil in uw goten door afgewaaide bladeren en takken? Dan kan regenwater er niet meer doorheen stromen en blijft het water staan of het stroomt water er juist uit.

Zijn de soldeernaden van uw dakgoot kapot, dan komen onze dakdekkers die graag voor u repareren met een dakgoot renovatie. Dat doen ze door de naad op te vullen met vezelcoating. Dat is een weerbestendige laag die garandeert dat uw goten weer waterdicht zijn. Laat dat vooral doen door een expert. Het aanbrengen van vezelcoating vraag echt om vaardigheid en kennis.

Zijn uw dakgoten te veel beschadigd door een storm of zijn de naden niet meer te repareren? Dan dient u deze te laten vervangen. Uiteraard leveren wij in dit geval uw nieuwe dakgoot en zorgen wij er met de juiste materialen voor dat uw dakgoot op de juiste manier wordt bevestigd.

check Ja, ik wil mijn dakgoten laten controleren
bij een gratis dakinspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48