Problemen door daklekkage

Niemand wil te maken krijgen met daklekkage. De gevolgen van lekkage van uw dak zijn tenslotte vaak groot. Een goede dakinspectie voorkomt vaak een lekkend dak en is natuurlijk altijd beter dan een noodgedwongen dakreparatie. Is het al te laat en heeft u last van waterschade? Dan is het hoog tijd om een vakman in te schakelen.

Het kan best een lastige klus zijn om de oorzaak van waterschade terug te vinden, vooral als de lekkage al langer duurt dan u dacht. Als dakspecialist kunnen wij de bron van een lekkage snel en eenvoudig opsporen. Wij beschikken over moderne apparatuur en werken met camera inspectie, wat de oorzaak van uw lekkage snel achterhaalt.

Heeft u last van daklekkage en dient dat met spoed verholpen te worden? Wij staan direct voor u klaar voor een dakreparatie. Met vele jaren ervaring in dakdekken garanderen wij een hoge kwaliteit. En dat tegen een scherpe prijs!

check Ik wil een gratis dak inspectie
om daklekkage te voorkomen
De oorzaken van daklekkage
Een lekkend dak is natuurlijk heel vervelend, en uiteraard wilt u in dat geval zo snel mogelijk weten hoe en waar de lekkage is ontstaan. Tenslotte kan daarmee het probleem snel opgelost worden. Als dakspecialist weten wij dat daklekkage verschillende oorzaken kan hebben, zoals slechte weersomstandigheden of slecht onderhoud.

Vaak ontstaat daklekkage door een lekkende dakbedekking, zoals een lekkend bitumen dak of EPDM dakbedekking. Als die dakbedekking beschadigd raakt kan water natuurlijk eenvoudig uw woning binnendringen. Een open kier in het daklood kan de veroorzaker zijn van het lek, maar ook een losse of verstopte dakgoot bijvoorbeeld.

Zoekt u een specialist om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen? Wij staan direct voor u klaar. Met echte spoed zelfs direct op de zelfde dag!

check Ik wil een gratis dak inspectie
om daklekkage te voorkomen
Het herkennen van lekkage aan uw dak
Lekkage kunt u uiteraard herkennen aan water dat naar binnen stroomt, waar u pannen of emmers onder moet plaatsen. Ook druppels die aan het plafond hangen zijn een duidelijk teken.
Maar wist u dat ook vlekken, schimmel, kringen of verkleuringen op uw muren en plafond een duidelijke aanwijzing zijn voor een lekkage?

In het geval u een daklekkage heeft geconstateerd maar er niet direct liters water naar beneden stromen bent u waarschijnlijk opgelucht. Maar vergis u niet. Kleinere waterschade lijkt misschien minder erg, maar een kleine lekkage kan al heel lang aan de gang zijn en daardoor veel schade hebben veroorzaakt. Houtrot of schimmelvorming bijvoorbeeld kunnen heel veel kwaad.


Laat daarom altijd uw dak preventief inspecteren door een specialist. Is het al te laat, laat dan uw dak repareren door een vakkundige dakdekker. Wij staan graag voor u klaar.

check Ik wil een gratis dak inspectie om de schade op te nemen
De gevolgen van daklekkage
Lekkage aan uw dak kan natuurlijk catastrofale gevolgen hebben voor uw woning, zeker als de schade aan het dak groot is. Maar ook kleinere schade kan grote consequenties hebben, want juist schade die u niet direct ziet kan er al jaren zitten. Daardoor kan de schade aanzienlijker zijn dan u wellicht denkt.

Door een kleinere lekkage kan bijvoorbeeld houtrot ontstaan aan uw houten dakconstructie. Omdat het water langzaam binnen sijpelt absorbeert het hout in eerste instantie al het vocht. Zodra het hout daarvan gaat rotten kan de constructie van uw dak zo zijn aangetast dat u een geheel nieuw dak zult moeten aanschaffen. Dat kan natuurlijk voorkomen worden!

Wilt u een daklekkage voorkomen of zo snel mogelijk laten verhelpen? Schakel dan onze professionele dakdekker diensten in. Wij voeren reparaties uit, doen onderhoud aan daken en zorgen voor een regelmatige inspectie van uw dak.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 124 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanWillem Vd heijden
Uitstekende communicatie en top werk geleverd dankjullie wel heren!


in de afgelopen week

Ingrid huf
Afgelopen zaterdag lekkage gemeld. Er kwam gelukkig gelijk iemand kijken dak van het dakkapel moest vervangen worden. Ik zou zaterdag of zondag per mail een offerte krijgen. Het is nu maandagavond niets ontvangen vandaag gebeld geen gehoor. Jammer die Noa leek mij oprecht een aardige betrouwbare jongen. Ben niet teruggebeld komt niet overeen met alle reviews. Ik moet er nu aan toevoegen dat het een communicatie fout is geweest. Het heeft zeker niet aan Noa gelegen. En vandaag is het keurig afgehandeld.


in de afgelopen week

Kaj Vierbergen
Goede service en kwaliteit! Martijn en zijn team hebben een nieuwe dak erin gezet na meerdere lekkages die we hadden dankjewel heren!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48