info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Dakreparatie door een vakman

Heeft u dakschade? Dakreparatie is dan vanzelfsprekend de oplossing en dat dient u altijd zo snel mogelijk uit te laten voeren. Een beschadigd dak kan grote problemen veroorzaken met soms nare gevolgen. Een dakreparatie laten uitvoeren bij een beschadigd dak is daarom altijd aan te bevelen. Zo kunt u grotere schade zoveel mogelijk beperken.

Dakschade hoeft in eerste instantie helemaal niet groot te zijn. Door stormschade kunnen er bijvoorbeeld kleine scheurtjes en gaatjes ontstaan in uw dak. Als u daar geen aandacht aan besteedt en wacht tot u getroffen wordt door de gevolgen ervan, bent u natuurlijk al te laat. Daarom is regelmatig onderhoud van uw dak ook zo belangrijk.

Wilt u het laten repareren van uw dak voorkomen? Zorg dan voor een regelmatige dakinspectie. Is het daarvoor al te laat? Dan komen wij snel bij u langs om uw dak te repareren.

Ja, ik wil een gratis dak inspectie voor dak reparatie
Voorkom dakreparatie door onderhoud
Het weerbeeld op de wereld lijkt steeds extremer te worden, en dat is ook het geval in Nederland. Als gevolg van diverse soms barre weersomstandigheden kan uw dak flink te lijden hebben. Dat betekent dat er op de lange duur dakschade kan ontstaan als u uw dak niet regelmatig laat inspecteren.

Dakonderhoud is wellicht belangrijker dan u denkt. Door regelmatig uw dak te laten controleren op kleine schade voorkomt u grote gevolgen. Daklekkage, groot of klein, kan uw dakconstructie behoorlijk beschadigen, met alle gevolgen van dien. Door een dakinspectie uit te laten voeren voorkomt u problemen.

Wij controleren uw dak graag op regelmatige basis, geheel gratis. Eens per jaar is vaak voldoende om problemen en hoge kosten te voorkomen.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
De gevolgen van slecht dakonderhoud
Misschien denkt u dat het regelmatig laten onderhouden of inspecteren van uw dak zonde van het geld is. Of wellicht staat u er niet bij stil waarom het regelmatig controleren van uw dak zo belangrijk is. Veel mensen zien het belang van een goed onderhoud niet in totdat het te laat is en ze worden geconfronteerd met een flinke lekkage.

Behalve dat een kapot dak kan zorgen voor een flinke daklekkage, is de kans tevens groot dat een kapot dak zorgt voor hoge stookkosten. Een dak dat niet goed dicht is zorgt tenslotte voor een slechte isolatie van uw woning. De door u gestookte warmte kruipt als het ware door uw dak naar buiten.

Slecht dakonderhoud kan tevens kleine schade veroorzaken die u in eerste instantie niet merkt. Schimmelvorming of houtrot door kleine lekkages kunnen beide grote gevolgen hebben voor uw dakconstructie. Dat merkt u pas als het te laat is. Laat daarom uw dak regelmatig nakijken.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Dakreparatie uit laten voeren
Heeft u een vakkundige dakspecialist nodig die uw dakreparatie uit kan voeren? Met ons dakdekkersbedrijf verzorgen wij grote en kleine reparaties aan de meest uiteenlopende daken. Daarbij kunt u profiteren van onze uitgebreide service. Zo rekenen wij bij spoed geen extra kosten, hebben wij een 24-uurs service en rekenen wij geen voorrijkosten.

Wij garanderen een transparante werkwijze en verlangen nooit een onverwachte extra betaling. Uiteraard werken we altijd in overleg met u. Met onze kennis, ervaring en de beste materialen kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie met een uitvoerig dak inspectierapport.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48