Dakreparatie door een vakman

Heeft u dakschade? Dakreparatie is dan vanzelfsprekend de oplossing en dat dient u altijd zo snel mogelijk uit te laten voeren. Een beschadigd dak kan grote problemen veroorzaken met soms nare gevolgen. Een dakreparatie laten uitvoeren bij een beschadigd dak is daarom altijd aan te bevelen. Zo kunt u grotere schade zoveel mogelijk beperken.

Dakschade hoeft in eerste instantie helemaal niet groot te zijn. Door stormschade kunnen er bijvoorbeeld kleine scheurtjes en gaatjes ontstaan in uw dak. Als u daar geen aandacht aan besteedt en wacht tot u getroffen wordt door de gevolgen ervan, bent u natuurlijk al te laat. Daarom is regelmatig onderhoud van uw dak ook zo belangrijk.

Wilt u het laten repareren van uw dak voorkomen? Zorg dan voor een regelmatige dakinspectie. Is het daarvoor al te laat? Dan komen wij snel bij u langs om uw dak te repareren.

Ja, ik wil een gratis dak inspectie voor dak reparatie
Voorkom dakreparatie door onderhoud
Het weerbeeld op de wereld lijkt steeds extremer te worden, en dat is ook het geval in Nederland. Als gevolg van diverse soms barre weersomstandigheden kan uw dak flink te lijden hebben. Dat betekent dat er op de lange duur dakschade kan ontstaan als u uw dak niet regelmatig laat inspecteren.

Dakonderhoud is wellicht belangrijker dan u denkt. Door regelmatig uw dak te laten controleren op kleine schade voorkomt u grote gevolgen. Daklekkage, groot of klein, kan uw dakconstructie behoorlijk beschadigen, met alle gevolgen van dien. Door een dakinspectie uit te laten voeren voorkomt u problemen.

Wij controleren uw dak graag op regelmatige basis, geheel gratis. Eens per jaar is vaak voldoende om problemen en hoge kosten te voorkomen.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
De gevolgen van slecht dakonderhoud
Misschien denkt u dat het regelmatig laten onderhouden of inspecteren van uw dak zonde van het geld is. Of wellicht staat u er niet bij stil waarom het regelmatig controleren van uw dak zo belangrijk is. Veel mensen zien het belang van een goed onderhoud niet in totdat het te laat is en ze worden geconfronteerd met een flinke lekkage.

Behalve dat een kapot dak kan zorgen voor een flinke daklekkage, is de kans tevens groot dat een kapot dak zorgt voor hoge stookkosten. Een dak dat niet goed dicht is zorgt tenslotte voor een slechte isolatie van uw woning. De door u gestookte warmte kruipt als het ware door uw dak naar buiten.

Slecht dakonderhoud kan tevens kleine schade veroorzaken die u in eerste instantie niet merkt. Schimmelvorming of houtrot door kleine lekkages kunnen beide grote gevolgen hebben voor uw dakconstructie. Dat merkt u pas als het te laat is. Laat daarom uw dak regelmatig nakijken.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Dakreparatie uit laten voeren
Heeft u een vakkundige dakspecialist nodig die uw dakreparatie uit kan voeren? Met ons dakdekkersbedrijf verzorgen wij grote en kleine reparaties aan de meest uiteenlopende daken. Daarbij kunt u profiteren van onze uitgebreide service. Zo rekenen wij bij spoed geen extra kosten, hebben wij een 24-uurs service en rekenen wij geen voorrijkosten.

Wij garanderen een transparante werkwijze en verlangen nooit een onverwachte extra betaling. Uiteraard werken we altijd in overleg met u. Met onze kennis, ervaring en de beste materialen kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie met een uitvoerig dak inspectierapport.

check Ja, ik wil een gratis dak inspectie
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48