Platte daken

Platte daken dienen op de juiste manier geïnstalleerd te worden door een gecertificeerde dakdekker. Als dat niet gebeurt is de kans namelijk groot dat het dak zal gaan lekken, met alle gevolgen van dien. Na een flinke regenbui kan er een flinke plas water blijven liggen op een plat dak, zelfs als het een licht hellend dak is. Dat kan flinke schade veroorzaken.

Een professionele dakdekker zorgt er voor dat u een dakbedekking voor uw platte dak kiest die speciaal is ontworpen voor dat soort dak van uw woning of gebouw. Hij gebruikt een dakbedekking waarvan is bewezen dat het een uitstekende kwaliteit heeft. Bovendien geeft hij garanties op zijn werk.

Wilt u een plat dak laten bedekken op uw aanbouw, garage, carport, schuur, dakkapel of tuinhuisje? Kies dan voor een dakdekker die kwaliteit levert. Op ons kunt u altijd rekenen. Wij werken met de beste producten en materialen en bieden de beste service.

check Vraag direct een offerte aan
voor de installatie van een plat dak
Specialist in platte daken
Platte daken zijn delen van woningen of gebouwen die extra onderhevig zijn aan diverse weersomstandigheden. Wind, regen, zon, temperatuurveranderingen, ze hebben allemaal invloed op een plat dak. Wilt u lang plezier beleven aan uw dak, dan is het zaak dat de afdichting ervan voldoet aan de hoogste eisen. Uiteraard wilt u ook graag een betaalbaar en duurzaam plat dak.

Een goede afdichting van uw dak door een professionele dakdekker is van groot belang. De dakdekking moet tenslotte optimaal aansluiten op dakranden, dakramen of onderdelen van uw dak. Daarom is het raadzaam uw dak te laten installeren door een bedrijf dat u kunt vertrouwen. Ook als het aankomt op reparaties of onderhoud is dat van belang.

Wij installeren de juiste dakdekking op platte daken, die past bij uw woning of gebouw, ongeacht hoe groot dat is. Ook plegen we onderhoud en repareren we uw dak waar nodig. Vraag direct een offerte aan. U zult versteld staan van de prijs.

warehouse Vraag direct een offerte aan voor uw platte dak
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Reparatie en onderhoud van platte daken
Wilt u voorkomen dat u voortijdig uw platte dak moet laten vervangen? Dan is het laten plegen van onderhoud aan uw dak een goed idee. Wij kunnen regelmatig een inspectie voor u inplannen. Zo kunnen we ophoping van natuurlijk materiaal en plassen water constateren en aanpakken. Juist die twee oorzaken teisteren uw platte dak het meest.

Heeft u een plat of hellend dak dat gebreken vertoont? Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van platte daken. Of het nu gaat om stormschade, een daklekkage of een wat kleiner probleem, wij vinden snel een praktische oplossing. Op die manier doen wij er alles aan om u de service te bieden die u nodig heeft. Uiteraard bieden wij daarbij altijd garantie.

Wilt u uw platte of hellende dak regelmatig laten onderhouden of heeft u een specialist nodig in het repareren van platte daken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

warehouse Vraag direct een offerte aan voor reparatie
of onderhoud van uw platte dak
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48