EPDM dak laten plaatsen

Een EPDM dak wordt afgedicht met Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer, een materiaal dat voornamelijk bestaat uit kunststof. Dit folievormige materiaal is ideaal voor het waterdicht maken van de meest uiteenlopende platte daken. Een EPDM dak is een uitstekend alternatief voor een bitumen dak of dakleer en het biedt verschillende voordelen.

EPDM is erg sterk materiaal dat zeer geschikt is voor platte daken. Het is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en is dan ook heel betrouwbaar en duurzaam. EPDM wordt vooral veel gebruikt voor kleinere dakprojecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een dak voor een garage, aanbouw, veranda, dakkapel, carport, tuinhuisje of balkon.

Zoekt u een betrouwbare dakdekker die verstand heeft van het aanbrengen van een EPDM dak? Neem dan contact met ons op. Met jarenlange ervaring en de juiste kennis en materialen kunnen wij uw dak op een uitstekende manier voorzien van een waterdicht dak. Bent u benieuwd naar de kosten? Wij verzorgen geheel vrijblijvend een offerte op maat.

check Neem contact met ons op voor een offerte
De eigenschappen van EPDM dakbedekking
EPDM dakbedekking, ook wel kunststof dakbedekking genoemd, heeft diverse unieke eigenschappen. Zo kan het naadloos gelegd worden en heeft het een superieure duurzaamheid. Het materiaal is bovendien bijzonder flexibel en het rekt goed mee. Dat maakt het eenvoudig om op een secure manier aan te brengen.

Vindt u het belangrijk om rekening te houden met het milieu? Dan is EPDM ook een uitstekende oplossing. Het is bijzonder milieuvriendelijk en zorgt voor een eenvoudige afvoer van hemelwater. Een flinke regenbui kan op die manier uitstekend afgevoerd worden, zonder een verstopping of lekkage te veroorzaken.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook direct een offerte op maat opvragen.

check Neem contact met ons op voor een offerte
De voordelen van EPDM dakbedekking
Een belangrijk voordeel van EPDM dakbedekking is dat het materiaal enorm elastisch is. Dat is in het geval van platte daken enorm handig. Deze dak afdichting kan tot vele malen van de oorspronkelijke grootte worden uitgevouwen. Ook op de lange termijn blijft deze elasticiteit behouden. Daardoor is het een uitstekende langdurige oplossing voor uw dak.

Het dekzeil van EPDM is over het algemeen zo sterk dat het bovendien beschermd is tegen wortelvorming van planten, UV-licht, ozon en diverse soorten chemicaliën. Het voordeel daarvan is dat u het niet extra hoeft te beschermen. Het voldoet direct aan de afdichtingseisen voor een goed waterdicht dak.

Wilt u meer informatie over de voordelen van EPDM dakbedekking? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat of vraag direct om een offerte.

check Neem contact met ons op voor een offerte
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48