info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

24-uurs spoeddienst

Een 24-uurs spoeddienst voor uw dak is belangrijk. Een ongeluk kan altijd gebeuren. Zo kan een storm flinke schade veroorzaken aan uw dak of een boom of een paar flinke takken kunnen uitgerekend op uw dak terecht komen, met alle gevolgen van dien. Heeft u iets dergelijks meegemaakt en is uw dak flink beschadigd? Dan is het natuurlijk van belang dat uw dak zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Aarzel in dat geval niet om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn zeven dagen per week geopend, vierentwintig uur per dag. Wij helpen u graag met spoedwerkzaamheden en zijn direct beschikbaar, zodra u ons nodig heeft.

U betaalt geen extra kosten voor onze spoeddienst!

phone_in_talk Bel ons spoednummer
verified_user
Onze garanties:
check 24/7 te bereiken
check Ervaren kwaliteits dakdekkers
check Alle soorten reparaties
check Degelijke dakinspecties
check Garantie certificaat
Waarom de dakdekker spoeddienst bellen?
De meeste mensen weten wel wanneer ze een 24-uurs spoeddienst kunnen bellen. Toch komen wij ook regelmatig situaties tegen waarbij mensen te laat contact opnemen met een spoeddienst. Als uw dak schade heeft opgelopen door bijzondere omstandigheden is het van belang dat die schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Dat voorkomt namelijk een nog grotere schade aan uw woning. Losliggende dakdekking kan nog losser komen te zitten. Dakpannen kunnen van uw dak afvallen en andere schade veroorzaken. Een gat in uw dak kan flinke waterschade veroorzaken in uw woning. Reden genoeg dus om de spoeddienst te bellen!
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Hoe gaan wij te werk bij plotselinge schade aan uw dak?
Als u onverwacht flinke schade aan uw dak ondervindt door een storm of een andere oorzaak van buitenaf, dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. In spoedgevallen komen wij direct bij u langs en voeren wij gelijk een dakinspectie uit. Uiteraard is deze controle geheel gratis. Na de inspectie van uw dak maken we direct een schatting van de schade op en ontvangt u een offerte voor reparatie van uw dak en alles wat daarbij komt kijken. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan dan gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen korte tijd bent u verlost van uw probleem en kunt u weer vertrouwen op een dak dat uw woning of gebouw beschermt.

phone_in_talk Bel ons spoednummer
Spoeddienst voor dakschade nodig? Wij staan er direct!
Heeft u een flinke schade aan uw woning en is het belangrijk dat die met spoed hersteld wordt? Voor noodreparaties zijn wij altijd bereikbaar via onze 24-uurs spoeddienst. U kunt rekenen op een snelle service van een hoge kwaliteit. Ook in dit geval worden alleen onze vakmannen ingezet. Die kunnen direct inschatten wat er nodig is om het probleem met uw dak volledig op te lossen. Zo weet u zeker dat u weer snel kunt profiteren van een dak dat uitstekende functioneert.

phone_in_talk Bel direct ons spoednummer
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48