Het belang van een goede dakinspectie

Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf is altijd een goed idee. Het is belangrijk dat de conditie van uw dak in een zo goed mogelijke staat blijft. Daarmee voorkomt u tenslotte een lekkend dak, met alle gevolgen van dien. Wij adviseren u dan ook uw dak jaarlijks te laten inspecteren door een vakman. Wij doen dat geheel gratis.

Wilt u risico’s uitsluiten en diverse klachten voorkomen? Kies dan voor een vakkundige inspectie van uw dak. Op die manier voorkomt u onverwachte kosten voor dakreparatie en andere onaangename problemen. Tenslotte treft u liever geen scheuren, gaten en verkleuringen aan in of onder uw dak als gevolg van lekkend water.

Vaak zijn de kosten voor het repareren van uw dak hoger dan wanneer u uw dak periodiek laat inspecteren. Een dak inspectie is gratis en u kunt er andere kosten mee vermijden. Kies daarom voor een jaarlijkse dakinspectie!

check Ja, ik kies voor gratis dakinspectie
Inspectie rapport van uw dak
Als wij een gratis dakinspectie bij u komen uitvoeren, controleren wij uw dak op diverse punten en verwerken wij onze bevindingen in een rapport. Dit inspectierapport geeft aan hoe uw dak scoort op de diverse onderdelen van uw dak.

Tijdens onze dak inspectie bekijken we niet alleen de onderhoudsstatus en de conditie van uw dak. We controleren uiteraard ook of uw dak overal waterdicht is. Na de inspectie krijgt u van ons tevens tips over het onderhouden en reinigen van uw dak.

Laat uw dak inspecteren door een vakkundige dakspecialist met een geoefend oog. Dat is beter dan zelf doen. Onze dakinspectie is gratis en wij controleren niet alleen de dakbedekking, maar ook uw schoorsteen en dakgoten, uw regenpijp, windveren en boeidelen.

check Ja, ik kies voor gratis dak inspectie
Gratis dakinspectie aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Wilt u nog een opmerking toevoegen?Aanvraag versturen
Eventuele problemen met uw dak
Heeft u problemen ondervonden met uw dak zoals daklekkage of stormschade? Laat die dan zo snel mogelijk verhelpen door een professionele dakdekker. Te denken valt aan:

 • Losse of scheve dakpannen
 • Schimmel door een daklekkage
 • Aangetast isolatiemateriaal
 • Houtrot van het dakgeraamte
 • Waterschade door mosgroei

 • Voorkom onverwachte kosten en laat uw dak met regelmaat controleren met een vakkundige inspectie van uw dak, door een professionele dakdekker. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of meld u direct aan voor een gratis dakinspectie.

  check Ja, ik kies voor gratis dak inspectie
  Wat onze klanten vertellen
  Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 124 reviews!


  info Klik op een review om naar Google Reviews te gaan  Willem Vd heijden
  Uitstekende communicatie en top werk geleverd dankjullie wel heren!


  in de afgelopen week

  Ingrid huf
  Afgelopen zaterdag lekkage gemeld. Er kwam gelukkig gelijk iemand kijken dak van het dakkapel moest vervangen worden. Ik zou zaterdag of zondag per mail een offerte krijgen. Het is nu maandagavond niets ontvangen vandaag gebeld geen gehoor. Jammer die Noa leek mij oprecht een aardige betrouwbare jongen. Ben niet teruggebeld komt niet overeen met alle reviews. Ik moet er nu aan toevoegen dat het een communicatie fout is geweest. Het heeft zeker niet aan Noa gelegen. En vandaag is het keurig afgehandeld.


  in de afgelopen week

  Kaj Vierbergen
  Goede service en kwaliteit! Martijn en zijn team hebben een nieuwe dak erin gezet na meerdere lekkages die we hadden dankjewel heren!


  in de afgelopen week

  Contactgegevens
  Roofix Dakdekkers
  Keizersgracht 482
  1017EG Amsterdam
  phone_in_talk  085 060 2508
  mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

  KVK-nummer: 84305274
  BTW-nummer: NL003945176B48