info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Het belang van een goede dakinspectie

Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren door een professionele dakinspecteur bij een dakdekkersbedrijf is altijd een goed idee. Het is belangrijk dat de conditie van uw dak in een zo goed mogelijke staat blijft. Daarmee voorkomt u tenslotte een lekkend dak, met alle gevolgen van dien. Jaarlijks uw dak laten inspecteren zorgt ervoor dat schade op tijd gevonden wordt. Wij doen dat geheel gratis dus wacht er niet mee.

Wilt u risico’s uitsluiten en diverse klachten voorkomen aan uw dak? Kies dan voor een vakkundige dak inspectie. Op die manier voorkomt u onverwachte kosten voor dakreparatie en andere onaangename problemen aan uw dak. Tenslotte treft u liever geen scheuren, gaten en verkleuringen aan in of onder uw dak als gevolg van lekkend water. Ga uw dak laten inspecteren en schakel een professional in. Wees grotere schade voor.

Vaak zijn de kosten voor het repareren van uw dak hoger dan wanneer u een dakinspecteur er periodiek naar laat kijken. Een dak inspectie is gratis en u kunt er andere kosten mee vermijden. Kies daarom voor een jaarlijkse dakinspectie!

check Ja, ik kies voor gratis dakinspectie
Inspectie rapport van uw dak
Als wij een gratis dakinspectie bij u komen uitvoeren, controleren wij uw dak op diverse punten en verwerken wij onze bevindingen in een rapport. Dit inspectierapport geschreven door de dakinspecteur, geeft aan hoe uw dak scoort op de diverse onderdelen.

Tijdens onze dak inspectie bekijken we niet alleen de onderhoudsstatus en de conditie van uw dak. We controleren uiteraard ook of uw dak overal waterdicht is. Na het proces van het dak inspecteren krijgt u van ons tevens tips over het onderhouden en reinigen van uw dak.

Laat uw dak inspecteren door een vakkundige dakspecialist met een geoefend oog. Dat is beter dan zelf doen. Onze dakinspectie is gratis en wij controleren niet alleen de dakbedekking, maar ook uw schoorsteen en dakgoten, uw regenpijp, windveren en boeidelen.

check Ja, ik kies voor gratis dak inspectie
Gratis dakinspectie aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Wilt u nog een opmerking toevoegen?Aanvraag versturen
Eventuele problemen met uw dak
Heeft u problemen ondervonden met uw dak zoals daklekkage of stormschade? Laat die dan zo snel mogelijk verhelpen door een professionele dakdekker. Te denken valt aan:

 • Losse of scheve dakpannen
 • Schimmel door een daklekkage
 • Aangetast isolatiemateriaal
 • Houtrot van het dakgeraamte
 • Waterschade door mosgroei

 • Voorkom onverwachte kosten en laat uw dak inspecteren met regelmaat door een professionele dakdekker. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of meld u direct aan voor een gratis dakinspectie.

  check Ja, ik kies voor gratis dak inspectie
  Wat onze klanten vertellen
  Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


  info Klik op een review om naar Google Reviews te gaan  thibaut de boever
  Zeer tevreden ??


  in de afgelopen week

  Vahit Kir
  Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


  in de afgelopen week

  Muhammed Kurutepe
  Top kwaliteit


  in de afgelopen week

  Contactgegevens
  Roofix Dakdekkers
  Keizersgracht 482
  1017EG Amsterdam
  phone_in_talk  085 060 2508
  mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

  KVK-nummer: 84305274
  BTW-nummer: NL003945176B48