Het belang van een goede dakinspectie

Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf is altijd een goed idee. Het is belangrijk dat de conditie van uw dak in een zo goed mogelijke staat blijft. Daarmee voorkomt u tenslotte een lekkend dak, met alle gevolgen van dien. Wij adviseren u dan ook uw dak jaarlijks te laten inspecteren door een vakman. Wij doen dat geheel gratis.

Wilt u risico’s uitsluiten en diverse klachten voorkomen? Kies dan voor een vakkundige inspectie van uw dak. Op die manier voorkomt u onverwachte kosten voor dakreparatie en andere onaangename problemen. Tenslotte treft u liever geen scheuren, gaten en verkleuringen aan in of onder uw dak als gevolg van lekkend water.

Vaak zijn de kosten voor het repareren van uw dak hoger dan wanneer u uw dak periodiek laat inspecteren. Een dak inspectie is gratis en u kunt er andere kosten mee vermijden. Kies daarom voor een jaarlijkse dakinspectie!

check Ja, ik kies voor gratis dakinspectie
Inspectie rapport van uw dak
Als wij een gratis dakinspectie bij u komen uitvoeren, controleren wij uw dak op diverse punten en verwerken wij onze bevindingen in een rapport. Dit inspectierapport geeft aan hoe uw dak scoort op de diverse onderdelen van uw dak.

Tijdens onze dak inspectie bekijken we niet alleen de onderhoudsstatus en de conditie van uw dak. We controleren uiteraard ook of uw dak overal waterdicht is. Na de inspectie krijgt u van ons tevens tips over het onderhouden en reinigen van uw dak.

Laat uw dak inspecteren door een vakkundige dakspecialist met een geoefend oog. Dat is beter dan zelf doen. Onze dakinspectie is gratis en wij controleren niet alleen de dakbedekking, maar ook uw schoorsteen en dakgoten, uw regenpijp, windveren en boeidelen.

check Ja, ik kies voor gratis dak inspectie
Gratis dakinspectie aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Wilt u nog een opmerking toevoegen?Aanvraag versturen
Eventuele problemen met uw dak
Heeft u problemen ondervonden met uw dak zoals daklekkage of stormschade? Laat die dan zo snel mogelijk verhelpen door een professionele dakdekker. Te denken valt aan:

 • Losse of scheve dakpannen
 • Schimmel door een daklekkage
 • Aangetast isolatiemateriaal
 • Houtrot van het dakgeraamte
 • Waterschade door mosgroei

 • Voorkom onverwachte kosten en laat uw dak met regelmaat controleren met een vakkundige inspectie van uw dak, door een professionele dakdekker. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of meld u direct aan voor een gratis dakinspectie.

  check Ja, ik kies voor gratis dak inspectie
  Wat onze klanten vertellen
  Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


  info Klik op een review om naar Google Reviews te gaan  Brechtje Vos
  Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


  in de afgelopen week

  Martina Lijksma
  Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


  in de afgelopen week

  Jos Leeuwenburg
  Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


  in de afgelopen week

  Contactgegevens
  Roofix Dakdekkers
  Keizersgracht 482
  1017EG Amsterdam
  phone_in_talk  085 060 2508
  mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

  KVK-nummer: 84305274
  BTW-nummer: NL003945176B48