Dakspecialist voor particulieren en bedrijven

Heeft u een dakspecialist nodig die u kan helpen met het plaatsen, repareren, onderhouden of vervangen van uw dak? Wij hebben vele jaren ervaring met diverse daken en een uitgebreide kennis van de meest uiteenlopende soorten dakbedekkingen. Of het nu gaat om een plat dak, een EPDM dak, bitumen dakbedekking of één van de vele andere opties, wij lossen uw probleem graag op. Vertrouw op onze vakkundigheid. Wij zorgen er voor dat u kunt bouwen op een dak dat lang mee zal gaan.

check Vraag een offerte aan voor uw dakwerkzaamheden
Bij ons krijgt u duidelijkheid
Niets is vervelender dan slechte communicatie met een bedrijf of het achteraf ontvangen van een factuur die niet in de begroting is opgenomen. Gelukkig hoeft u zich daar bij ons geen zorgen over te maken. Wij werken volledig transparant. Voordat wij voor u aan het werk gaan hebben wij altijd al een dakinspectie verricht. Op basis daarvan zorgen we voor een prijsopgave vooraf die klopt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onaangename verrassingen achteraf, zoals extra onvoorziene werkzaamheden of hogere kosten.

check Regel direct een gratis dakinspectie
Uitstekende service
Een dakspecialist is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende zaken op het gebied van dakbedekking. Een specialist in daken is ook iemand met vele jaren ervaring en een uitgebreide kennis in zijn vakgebied. Als echte vakspecialist kunnen wij u verzekeren van een hoge kwaliteit en een uitstekende service. Klantgerichtheid en transparantie staan bij ons altijd voorop. Zo weet u als klant altijd waar u aan toe bent. Daardoor kunt u rekenen op het beste resultaat, of het nu gaat om renovatie, reparatie, onderhoud of andere zaken die wij dagelijks uitvoeren.

check Neem contact op voor meer informatie
Kwaliteitsgarantie
Een goede dakspecialist staat garant voor de uitgevoerde werkzaamheden. Dat kunt u uiteraard ook van ons verwachten. Wij werken met goed getraind en hoog opgeleid personeel dat graag service verleent aan al haar klanten. Onze vakmannen beschikken over een uitgebreide kennis en hebben veel ervaring in alles wat te maken heeft met uw dak. Uiteraard werken we met de beste materialen en apparatuur. Of het nu gaat om een spoedklus of het oplossen van een wat langer lopend probleem, een kleine of een grote opdracht, u kunt op ons rekenen. Wij garanderen altijd kwaliteit en bieden honderd procent tevredenheidsgarantie.

check Regel direct een duidelijke offerte
24-uurs spoeddienst
Is er een storm over uw huis geraasd en heeft die schade veroorzaakt aan uw dak, schoorsteen, dakgoten of andere onderdelen van uw dak? Dan wilt u natuurlijk niet het risico lopen op een daklekkage. Wij kunnen u direct helpen met verschillende spoedwerkzaamheden. Onze 24-uurs spoeddienst is beschikbaar wanneer u die nodig heeft, zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag. Of u nu last heeft van een verstopping, een lekkage of de gevolgen van stormschade, wij staan direct voor u klaar. En handig om te weten: bij spoed problemen rekenen wij géén extra kosten!

phone_in_talk Bel direct ons spoednummer
Meer weten over uw dakspecialist?
Wilt u meer weten over wat wij als dakspecialist voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor uit te voeren werkzaamheden. Wilt u graag een dakinspectie laten uitvoeren? Wij regelen het direct wanneer het u uitkomt.

check Ja, ik wil een gratis dakinspectie laten uitvoeren
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48