Bitumen dak

Een bitumen dak is de meest voorkomende dakbedekking die er is. Bitumen is een zeer duurzaam materiaal dat zeer goed bestand is tegen de soms ruige weersomstandigheden in ons land. Een bitumen dak is vrij eenvoudig om aan te leggen. Zoekt u een professional om uw bitumen dak te laten plaatsen? Wij maken graag een transparante kostenberekening.

Om te weten of uw dak geschikt is voor bitumen dakbedekking kunt u het best contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij komen graag geheel gratis bij u langs voor een uitgebreide dakinspectie. Na ons inspectierapport geven wij u direct de kosten door voor het plaatsen van uw bitumen dak.

Besluit u niet op ons voorstel in te gaan? Geen probleem. U betaalt ons dan niets, ook niet voor de dakinspectie, want die blijft ook in dat geval gratis.

check Ja, ik wil graag een dakinspectie
voor een nieuw bitumen dak
Reparatie van uw bitumen dak
Heeft u al een bitumen dak en dient dat gerepareerd te worden? Heeft u last van waterschade en wilt u weten of dat komt door uw bitumen dak? Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en controleren op eventuele lekkage zoals gaten of scheuren. Een lekkend dak kan veel schade veroorzaken. Dat kunt u het best zo snel mogelijk laten herstellen.

Tijdens onze dakinspectie controleren wij uw dak op eventuele aanwezige lekkages. Het opsporen daarvan is niet altijd even eenvoudig. Wij beschikken echter over de juiste apparatuur en hebben veel kennis en ervaring. Daarom weten wij precies hoe ij een eventuele lekkage kunnen natrekken en repareren.

Heeft u last van daklekkage en wilt u weten wat de aanleiding daarvan is? Zoekt u een goede dakdekker die precies weet hoe hij schade aan uw bitumen dak kan repareren? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor controle van uw bitumen dak.

check Ja, ik wil graag een dakinspectie voor
reparatie van mijn bitumen dak
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Vervangen van uw bitumen dak
Heeft u flink last van waterschade als gevolg van een lekkend bitumen dak? Dan kan het soms verstandiger zijn om voor een volledig nieuwe dakdekking te kiezen. Schade aan een bitumen dak kan natuurlijk veroorzaakt zijn door een flinke storm. Maar meestal is de schade het gevolg van een verouderd dak dat slecht onderhouden is.

Zorgt uw bitumen dak een flinke wateroverlast? In dat geval is het beter het te laten vervangen. Natuurlijk zijn de kosten daarvan hoger dan wanneer u uw dak laat repareren. Met een nieuw dak heeft u echter wel een betere oplossing en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een eventuele daklekkage.

Wilt u weten waar u aan toe bent met uw dak? Laat ons dan een gratis dak inspectie uitvoeren. Daarbij controleren wij uw dak op alle mogelijke punten en geven wij u vervolgens een passend advies. Uiteraard zijn wij daarbij heel transparant in de kosten.

Ja, ik wil graag een dakinspectie van mijn bitumen dak
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 153 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanAlain Bresseleers
Uitstekende reactietijd en vakbekwaamheid! Na een zoveelste lekkage Roofix benaderd die in slechte weeromstandigheden vakbekwaam de oorzaak en oplossing uitvoerden (thankx Bart & Semy). ASN Autoschade Amsterdam-West


een week geleden

Evi Jansen


een week geleden

Roel Van Der Poel
Vandaag is Semi met zijn team een dag eerder dan gepland aan het vervangen van het dak begonnen bij ons en de buren. Het ziet er fantastisch uit en Roofix bedankt voor het sturen van dit team. Wij zijn zeer blij hoe het is gedaan en voor de regenbuien uit. Wij zitten er weer droog bij. M.vr.gr Roel


2 weken geleden

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48