Schoorsteen renovatie

Zoekt u een professioneel bedrijf voor schoorsteenrenovatie? Roofix Dakdekkers staat voor u klaar om ieder probleem aan uw schoorsteen op te lossen. Een goed onderhouden schoorsteen is belangrijk. Niet alleen omdat u daarmee voorkomt dat rookkanalen verstopt raken. Door slecht onderhoud van uw schoorsteen kan ook lekkage ontstaan, met alle gevolgen van dien.

Ondervindt u problemen met uw schoorsteen door stormschade of door slijtage? Wij beschikken over veel kennis en ervaring en werken met de nieuwste technieken. Bovendien kunt u rekenen op een snelle service en een deskundige aanpak. Als expert in schoorsteen renovatie bieden wij een uitstekende oplossing tegen een scherpe prijs.

Vraag direct een offerte aan of regel een gratis dakinspectie. U kunt ons zeven dagen per week bereiken, 24 uur per dag.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Voorkom problemen met uw schoorsteen
Een schoorsteen die niet goed onderhouden is kan voor grote problemen zorgen. Als een rookkanaal niet meer optimaal functioneert kunnen onverbrande delen zich hechten aan een rookkanaal en vlam vatten. Een schoorsteenbrand is het gevolg.

Ook slecht onderhoud van uw schoorsteen kan zorgen voor flinke consequenties. Ook door de wisselende weersomstandigheden in ons land kunnen problemen ontstaan aan uw schoorsteen. Door het wisselen tussen kou en warmte kunnen stenen en voegen gaan scheuren. Als gevolg daarvan kan er lekkage kan ontstaan, wat kan zorgen voor houtrot of schimmel.

Wilt u grote problemen voorkomen met uw schoorsteen en hoge kosten vermijden? Laat dan regelmatig door een dakspecialist een inspectie uitvoeren voor controle op gebreken. Wij staan direct voor u klaar.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Schoorsteen renovatie door Roofix Dakdekkers
Wilt u uw schoorsteen laten controleren om te bekijken of een schoorsteen renovatie nodig is? Neem dan direct contact met ons op. Wij beschikken over de juiste materialen en kunnen een eventueel probleem direct beoordelen. Is er schade ontdekt en dient dat snel verholpen te worden? Dan ontvangt u van ons ter plekke een offerte voor een noodreparatie.

Heeft u al een wat oudere schoorsteen en wilt u deze goed laten controleren door onze professionele dakdekkers? Maak dan direct een afspraak voor een dakinspectie. Wij controleren de staat van de loodslabben, voegen, bovenplaat en andere onderdelen en renoveren uw schoorsteen indien nodig.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een inspectie van uw schoorsteen aanvragen.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Onderhoud aan uw schoorsteen
Bij het onderhouden of renoveren van uw schoorsteen kunnen diverse werkzaamheden door ons uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw voegen van uw schoorsteen, het repareren van de kappen, het plateau of het lood. Ook het reinigen van de schoorsteen of de kanalen daarvan is mogelijk. Wij kunnen zelfs uw schoorsteen verwijderen en weer helemaal nieuw opbouwen.

Zoekt u een expert in schoorsteen renovatie? Wij bieden alles wat u nodig heeft. Laat ons weten wat uw wensen zijn of vraag om een gratis dakinspectie. Op die manier kunnen wij u een gedegen advies geven over de kwalitatieve staat van uw schoorsteen.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48