Schoorsteen renovatie

Zoekt u een professioneel bedrijf voor schoorsteenrenovatie? Roofix Dakdekkers staat voor u klaar om ieder probleem aan uw schoorsteen op te lossen. Een goed onderhouden schoorsteen is belangrijk. Niet alleen omdat u daarmee voorkomt dat rookkanalen verstopt raken. Door slecht onderhoud van uw schoorsteen kan ook lekkage ontstaan, met alle gevolgen van dien.

Ondervindt u problemen met uw schoorsteen door stormschade of door slijtage? Wij beschikken over veel kennis en ervaring en werken met de nieuwste technieken. Bovendien kunt u rekenen op een snelle service en een deskundige aanpak. Als expert in schoorsteen renovatie bieden wij een uitstekende oplossing tegen een scherpe prijs.

Vraag direct een offerte aan of regel een gratis dakinspectie. U kunt ons zeven dagen per week bereiken, 24 uur per dag.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Voorkom problemen met uw schoorsteen
Een schoorsteen die niet goed onderhouden is kan voor grote problemen zorgen. Als een rookkanaal niet meer optimaal functioneert kunnen onverbrande delen zich hechten aan een rookkanaal en vlam vatten. Een schoorsteenbrand is het gevolg.

Ook slecht onderhoud van uw schoorsteen kan zorgen voor flinke consequenties. Ook door de wisselende weersomstandigheden in ons land kunnen problemen ontstaan aan uw schoorsteen. Door het wisselen tussen kou en warmte kunnen stenen en voegen gaan scheuren. Als gevolg daarvan kan er lekkage kan ontstaan, wat kan zorgen voor houtrot of schimmel.

Wilt u grote problemen voorkomen met uw schoorsteen en hoge kosten vermijden? Laat dan regelmatig door een dakspecialist een inspectie uitvoeren voor controle op gebreken. Wij staan direct voor u klaar.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Schoorsteen renovatie door Roofix Dakdekkers
Wilt u uw schoorsteen laten controleren om te bekijken of een schoorsteen renovatie nodig is? Neem dan direct contact met ons op. Wij beschikken over de juiste materialen en kunnen een eventueel probleem direct beoordelen. Is er schade ontdekt en dient dat snel verholpen te worden? Dan ontvangt u van ons ter plekke een offerte voor een noodreparatie.

Heeft u al een wat oudere schoorsteen en wilt u deze goed laten controleren door onze professionele dakdekkers? Maak dan direct een afspraak voor een dakinspectie. Wij controleren de staat van de loodslabben, voegen, bovenplaat en andere onderdelen en renoveren uw schoorsteen indien nodig.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een inspectie van uw schoorsteen aanvragen.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Onderhoud aan uw schoorsteen
Bij het onderhouden of renoveren van uw schoorsteen kunnen diverse werkzaamheden door ons uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw voegen van uw schoorsteen, het repareren van de kappen, het plateau of het lood. Ook het reinigen van de schoorsteen of de kanalen daarvan is mogelijk. Wij kunnen zelfs uw schoorsteen verwijderen en weer helemaal nieuw opbouwen.

Zoekt u een expert in schoorsteen renovatie? Wij bieden alles wat u nodig heeft. Laat ons weten wat uw wensen zijn of vraag om een gratis dakinspectie. Op die manier kunnen wij u een gedegen advies geven over de kwalitatieve staat van uw schoorsteen.

check Gratis dakinspectie voor uw schoorsteen
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48