Vrijblijvende offerte aanvragen

Op deze pagina kunt u uw gegevens achterlaten om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw dakproblemen en vragen. Wij zullen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te behandelen.

Roofix Dakdekkers heeft door de jaren heen vele dak problemen op een professionele en efficiƫnte manier op kunnen lossen. Dit kunnen we blijven waarborgen door onder andere onze ervaren, gecertificeerde en professionele vaklieden maar ook omdat wij met plezier ons werk doen. Of het nu gaat om een groot, klein of ingewikkeld dak probleem? Wij van Roofix Dakdekkers helpen u van deze dak problemen af.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 219 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanCasper de Boer
We hebben verschillende offertes aangevraagd, maar de grondigheid en professionaliteit van Roofix Amsterdam sprongen er meteen uit. En ze hebben die eerste indruk volledig waargemaakt met hun uitstekende werk.


in de afgelopen week

Bouguedra Nessrine
Het team van Roofix Amsterdam was uitzonderlijk goed in de communicatie. Ze gaven ons regelmatige updates en waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden.


in de afgelopen week

Julian van den Berg
Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, dan is Roofix Amsterdam het bedrijf voor jou. Ze hebben bij ons een dakreparatie uitgevoerd en we zijn meer dan tevreden met het resultaat.


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48