Roofix Dakdekkers
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Dakreparatie
Dakreparatie
Bitumen dak

Een dakdekkersbedrijf met passie voor het vak

Over ons
Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker? Roofix Dakdekkers is een professioneel dakdekkersbedrijf met uitgebreide kennis en vele jaren ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen die hun werk met veel betrokkenheid uitvoeren. Dat merkt u uiteraard direct in het eindresultaat.

Heeft u grote of kleine problemen met uw dak? Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en een offerte opmaken tegen een scherpe prijs.
24-uurs service
Altijd scherp geprijsd
Altijd een gratis offerte
Gecertificeerde vakmannen
update
euro
request_quote
verified_user
Wat wij voor u kunnen doen
Als professionele dakdekker weten wij als geen ander wat er nodig is voor een goed functionerend dak. Wat uw wensen ook zijn, onze experts staan direct voor u klaar.

info Klik op een dienst hieronder om meer te weten te komen

Regel direct een gratis dakinspectie
Wilt u een onderhoud-check laten plegen aan uw dak of wilt u weten hoe ernstig de gebreken zijn die uw dak vertoont? Wij komen direct bij u langs voor een gratis dakinspectie. Onze gecertificeerde dakdekker specialisten controleren uw dak op alle mogelijke punten en brengen vervolgens een duidelijk rapport uit over eventueel uit te voeren werkzaamheden. U beslist zelf of u die door ons wilt laten uitvoeren en zit nergens aan vast. Dat is de service van Roofix Dakdekkers!

Dakinspectie
Gratis dakinspectie aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Wilt u nog een opmerking toevoegen?Aanvraag versturen
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Veelgestelde vragen
Wij begrijpen goed dat u mogelijk nog met vragen zit. Bekijk hieronder een door ons samengestelde top 6 van veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? U kunt ons 24/7 bereiken op 085 060 2508.

1.  Hoe bespaar je op de prijzen van een nieuw dak?

Vraag aan je buren of ze ook een dakdekker nodig hebben. Hiermee komt u in aanmerking voor een kwantum korting.

Subsidie voor dakisolatie?
Wist je dat je een subsidie kan aanvragen wanneer je kiest voor dakisolatie? Zo bespaar je flink op de kosten van een nieuw dak. Heb je er geen recht op? Dan kan je altijd profiteren van het verlaagde btw-tarief!
2.  Hoe zijn de prijzen van ons opgebouwd?

De totale kosten van alle dakwerken zijn opgebouwd uit drie elementen: arbeidskosten, materiaalkosten en overige kosten, zoals voorrijkosten.
3.  Hoe zijn onze kosten opgebouwd?

De arbeidskosten zijn ongeveer 60% van de gehele kosten van een dakdekker. De kosten voor materiaal, zoals dakbedekking, is 35% van het gehele plaatje. De overige kosten zijn 5%, dit is bijvoorbeeld voor voorrijkosten en andere losse zaken.
4.  Is lekkage aan uw dak verzekerd?

De waterschade in huis die het gevolg is van het lek in je dak is verzekerd. Het herstel van schade aan je dak door hagel of storm of andere plotselinge gebeurtenissen vergoedt de verzekering ook. Behalve als de schade veroorzaakt is door slecht onderhoud, slijtage, ouderdom, verrotting of roest.
5.  Hoeveel subsidie krijg ik op dakisolatie?

Sinds 1 januari 2022 kan u onder voorwaarden 30% subsidie krijgen als u uw koophuis isoleert. Ook verenigingen van Eigenaren (VvE's) kunnen subsidie aanvragen. Huiseigenaren en VvE's kunnen ook tegen lagere rente geld lenen om hun woning te isoleren (Rijksoverheid).
6.  Hoeveel bespaar je met dakisolatie?

Met dakisolatie bespaar je veel energie en dus geld. Voor een hoekwoning is dat zo'n 800 m3 gas per jaar. Dat staat gelijk aan zo'n € 800 per jaar.
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48