Met spoed een dakdekker nodig in Zoetermeer?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Zoetermeer en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Professionele Dakdekker in Zoetermeer


Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Zoetermeer? Roofix Dakdekkers verwelkomt u graag als klant en biedt een uitgebreid scala aan diensten voor particulieren en bedrijven. Wij bieden oplossingen voor nieuwe dakbedekking en reparaties, onderhoud en inspecties van diverse soorten daken. Onze gekwalificeerde en ervaren dakdekkers hebben jarenlange ervaring in de branche en werken met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig, duurzaam en betrouwbaar is. Roofix Dakdekkers staat garant voor precisie; wij streven altijd naar een topconditie van uw dak.


checkGratis offerte aanvragen


De service van uw dakdekker in Zoetermeer

Voor al uw dakwerk hoeft u niet verder te kijken dan Roofix Dakdekkers. Wij bieden professionele en betaalbare oplossingen voor alle soorten dak problemen die u in of nabij Zoetermeer heeft. Ons team bestaat uit ervaren professionals die precies weten wat ze doen, zodat uw daklekkage direct en zonder gedoe wordt verholpen. Wij hebben ook 24/7 spoeddiensten als u een dringend probleem met uw dak heeft zoals lekkage of stormschade, dus bel ons gerust op elk moment!
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Onze diensten

Roofix Dakdekkers is een dakdekker in Zoetermeer en biedt een uitgebreide dienstverlening aan, waaronder:

Nieuwe dakbedekking
Of u nu een nieuw dak nodig heeft voor een nieuwbouwproject of uw huidige dak wilt laten vervangen, wij bieden professionele dakbedekking oplossingen aan voor zowel platte daken als schuine daken. Daarbij werken we met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig, betrouwbaar en mooi is.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Reparaties

Als uw dak lekt of andere problemen vertoont kunnen wij snel en efficiënt reparaties uitvoeren. Wij identificeren direct de oorzaak van het probleem en bieden een passende oplossing tegen een gunstige prijs.

Dak inspecties
Als u twijfelt of uw dak in goede staat is kunnen wij een inspectie uitvoeren. Wij controleren uw dak op potentiële problemen en geven u een gedetailleerde rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Vraag direct uw gratis dakinspectie aan!


phone_in_talkBel ons spoednummer
Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw dak is belangrijk om ervoor te zorgen dat het in topconditie blijft. Wij bieden onderhoudscontracten aan waarmee uw dak regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden, om eventuele problemen op tijd op te merken en op te lossen. Zo heeft u geen zorgen meer rondom eventuele lekkages en hoog oplopende kosten.


checkGratis offerte aanvragen
24/7 noodservice voor uw dak

Zoekt u met spoed een dakdekker in Zoetermeer? Wij begrijpen dat problemen met uw dak altijd onverwachts komen en niet kunnen wachten. Daarom bieden wij een 24/7 noodservice aan voor onze klanten. U kunt ons altijd bellen als er onverwacht een lekkage of een ander probleem optreedt met uw dak. Onze dakdekkers staan klaar om te helpen, zelfs buiten kantooruren. Heeft u een probleem dat met spoed dient te worden opgelost? Roofix is de dakdekker in Zoetermeer waar u direct bij terecht kunt.


phone_in_talkBel ons spoednummer
De service van uw dakdekker in Zoetermeer

Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Onze dakdekkers zijn vriendelijk en professioneel en werken met precisie en zorg om uw dak in topconditie te houden. Bij Roofix kunt u rekenen op een eerlijke prijs en een garantie op onze diensten, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van ons werk. Vertrouw op Roofix Dakdekkers voor al uw dakbehoeften en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een dakinspectie of een offerte.


checkGratis offerte aanvragen
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48