close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Zaandam nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Zaandam en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Zaandam, Roofix Dakdekkers


Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Zaandam, dan is Roofix Dakdekkers de perfecte keuze. Wij zijn gespecialiseerd in bitumen daken maar bieden ook vele andere diensten aan. Soms gebeuren ongelukken op de meest onverwachte momenten. Als er een zware storm over uw stad raast of als de bliksem inslaat en een zware lekkage in uw huis plaatsvindt, wat zou u dan doen? Roofix Dakdekkers spoedservice zo snel mogelijk inschakelen natuurlijk. Binnen no-time staan wij bij u op de stoep om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Door snel te handelen en dit werk door echte professionals te laten doen, voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Hierdoor blijft de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne woning.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Dakreparatie in Zaandam

Bij Roofix Dakdekkers bieden wij alle soorten dakreparaties aan. Wij kunnen elk type dakbedekking repareren en hebben uitstekende kennis over de nieuwste technieken en materialen die op de markt beschikbaar zijn. Ook de grootte van uw dak maakt niet uit; wij zoeken samen met u naar een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Veel mensen realiseren zich niet dat een lekkend dak ook schade kan veroorzaken aan plafonds, vloeren en meubels eronder. Daarom moet eventuele schade zo snel mogelijk worden aangepakt, voordat het erger wordt en er in de toekomst uitgebreidere reparaties nodig zijn. U kunt ook overwegen Roofix Dakdekkers in te huren voor uitgebreide reparaties indien nodig.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Spoed bij Daklekkage

Waarom is het belangrijk om een daklekkage snel te laten repareren? Er zijn verschillende redenen waarom u uw dak bij een lekkage zo snel mogelijk moet laten repareren. Ten eerste, als er waterschade ontstaat in de structuur van uw huis of bedrijfsgebouw, kan dit aanzienlijke schade veroorzaken aan het interieur en de inhoud. Ten tweede kan het moeilijk zijn om te bepalen waar de bron van de lekkage zich bevindt zonder professionele hulp, zodat u niet uiteindelijk iets repareert dat helemaal niet door water is beschadigd. Dit kan leiden tot onnodige uitgaven voor materialen die u tijdens de reparatie gebruikt, of erger nog: onjuiste reparaties kunnen bestaande problemen verergeren in plaats van ze op te lossen!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Een Gratis Dakinspectie door Roofix Dakdekkers

Roofix Dakdekkers is een full-service dakdekker in Zaandam, die gespecialiseerd is in het leveren van de beste kwaliteit materialen en diensten voor uw huis of bedrijf. Wij bieden een breed scala aan diensten zoals nieuwe daken, reparaties en vervangingen voor zowel woningen als bedrijfspanden. Onze dakdekkers bieden ook onderhoudsplannen die regelmatige inspecties en reparaties omvatten wanneer dat nodig is.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Roofix Dakdekkers is Gespecialiseerd in Dakrenovaties

Bij Roofix, de dakdekker in Zaandam weten we dat u veel aandacht besteedt aan het kiezen van de juiste dakdekker voor uw dak klus. Daarom bieden wij gratis dakinspecties aan voor al onze klanten. Ons doel is ervoor te zorgen dat u de juiste diensten krijgt tegen betaalbare prijzen. Daarom werken wij samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen voordat wij oplossingen of producten aanbevelen.
Ons team bestaat uit experts die vele jaren ervaring hebben op het gebied waar ze mee bezig zijn. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en gereedschappen die ons helpen kwaliteitsresultaten te leveren bij elke opdracht die wij uitvoeren. Onze diensten omvatten onder andere dak reparatie, renovatie en vervanging.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Zaandam

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Zaandam en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48