Met spoed een dakdekker nodig in Rotterdam?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Rotterdam en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Rotterdam, Roofix Dakdekkers


Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Rotterdam? Dan is Roofix Dakdekkers de juiste keuze voor u. Als professionele dakspecialist stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk en bieden we een uitgebreide persoonlijke service. Ons team bestaat uit ervaren professionals die precies weten hoe ze uw dak in topconditie kunnen houden. Of het nu gaat om het installeren, repareren of renoveren van uw dak, we hebben de kennis en vaardigheden om uw dak te voorzien van de juiste bedekking en materialen. Bij Roofix Dakdekkers staat uw dak altijd centraal en zorgen we voor een professionele aanpak, met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.


checkGratis offerte aanvragen


Kies voor de beste dakdekker in Rotterdam

Roofix Dakdekkers is verzekerd en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, dus u kunt er zeker van zijn dat we voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen en te adviseren en zijn uw betrouwbare partner voor alle soorten dakwerkzaamheden in Rotterdam.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Onze diensten

Onze dakdekkers zijn ervaren en gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van alle soorten daken, of het nu gaat om een plat dak, een hellend dak of een dakkapel. omvatten onder andere:

- Lekkage detectie en reparatie
- Dakbedekking renoveren
- Nieuwe dakbedekking plaatsen
- Onderhoud van dakgoten
- Dakkapellen plaatsen

Wij werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en duurzaam is. Onze dakdekkers zijn vakkundig en efficiënt en zullen uw dak snel en zonder problemen repareren. Daarnaast bieden wij concurrerende prijzen en een garantie op onze werkzaamheden. Dat is de beste dakdekker in Rotterdam!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Onze uitgebreide service

We begrijpen dat uw dak een belangrijk onderdeel is van uw huis en dat een goed onderhouden dak essentieel is voor de veiligheid en waarde van uw woning. Als dakdekker in Rotterdam zijn wij gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten dakbedekking, van bitumen tot dakpannen en van EPDM tot dakkapellen. We zijn op de hoogte van de laatste technologieën en materialen, waardoor we u het beste advies kunnen geven en de beste oplossing kunnen bieden voor uw specifieke dakprobleem. Wij zijn dan ook trots op onze professionele en efficiënte aanpak en we staan bekend om onze hoge klanttevredenheid.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Gratis dakinspectie

Wil u weten wat de staat van uw dak is en een advies over het verhelpen van eventuele problemen met uw dak? Dan kunt u meer informatie inwinnen of een afspraak maken voor een gratis inspectie van uw dak. Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen om uw dak in topconditie te houden.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Vertrouw op Roofix

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons voor een gratis advies. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag die direct aan! Roofix is uw betrouwbare dakdekker in Rotterdam. We staan direct voor u klaar om uw dak in topconditie te houden!


phone_in_talkBel ons spoednummer
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Rotterdam en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48