close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Purmerend nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Purmerend en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Purmerend, Roofix Dakdekkers


Opzoek naar een dakdekker in Purmerend? Want niets is zo frustrerend als een dak dat lekt. Het kan erg moeilijk zijn om een gerenommeerde dakdekker in Purmerend te vinden, maar wij zijn er om u te helpen met uw dakbedekking. Met onze jarenlange ervaring hebben we een reputatie opgebouwd van uitstekende service. Als u een reparatie, renovatie of vervanging van uw dak nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook voor andere klussen zoals nokvorst en schoorsteen renovaties kunt u ons inhuren. De dakdekkers van Roofix staan voor u klaar. Dankzij onze 24/7 spoedservice kunnen wij ook ‘s nachts stormschade en daklekkages verhelpen. Om meteen gebruik te maken van deze dienst kunt u ons bellen.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongelukken komen zoals u wel weet uit het niets. Een storm waait over de stad en uw dak stort in of een boom komt op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk de spoedservice van Roofix Dakdekkers de dakdekker in Purmerend inschakelen natuurlijk. Binnen no-time staan wij bij u op de stoep om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Door snel te handelen en dit werk door echte professionals te laten doen, voorkomt u nog meer schade aan de woning. Hierdoor blijven de schade en de kosten beperkt, waardoor u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw veilige en fijne woning. Om gebruik te maken van onze 24/7 spoedservice kunt u ons direct bellen. En dus ook ’s nachts!
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Plat dak isoleren door Roofix Dakdekkers

Bij een plat dak kunt u kiezen uit drie verschillende manieren om het te isoleren. Het verschil in constructie en isolatiemethode is wat deze opties verschillend maakt. De eerste optie is het aanbrengen van een laag schuimisolatie tussen het dak en de basis. Dit helpt de warmte binnen te houden tijdens de koudere maanden en voorkomt de vorming van ijsdammen. De tweede optie is het installeren van een stralingsscherm aan de onderkant van het dak zelf. Deze reflecteert de warmte weg van uw huis tijdens de warme zomermaanden, wanneer u die het hardst nodig hebt. Roofix Dakdekkers biedt u via onze dakdekker in Purmerend een breed scala aan isolatiematerialen voor uw platte dak. En heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw woning of bedrijf, dan staat ons team u graag bij met advies en aanbevelingen!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Omgekeerd plat dak

Er zijn verschillende soorten dakisolatie. Warme daken worden gebruikt wanneer een bestaand dak volledig wordt verwijderd en vervangen door een nieuw dak. Omgekeerde platte daken worden vaak gebruikt bij renovatiewerkzaamheden waarbij het de bedoeling is de bestaande dakbedekking te laten zitten. Hierbij wordt het isolatiemateriaal bovenop de bestaande dakbedekking geplaatst. Omdat het de bestaande dakbedekking is die voor de waterkering zorgt, heeft deze methode minder isolatie dan een warm dak. Maar door de lagere kosten kunt u bij uw beslissingen ook op dezelfde manier naar uw portemonnee kijken. Vraag Roofix Dakdekkers om een uitgebreid advies!


phone_in_talkBel ons spoednummer
Opbouw isolatie omgekeerd plat dak

De bestaande dakbedekking dient als waterdichte laag. Daarop worden vochtbestendige XPS-platen (geëxtrudeerd polystyreen) gelegd. De platen worden afgedekt met een ballastmateriaal zoals grind of tegels om ervoor te zorgen dat het isolatiemateriaal op zijn plaats blijft. Als u overweegt een plat dak te isoleren, zal Roofix Dakdekkers voor u een inspectie uitvoeren om te bepalen welk type isolatie het beste zou zijn en hoeveel het zou gaan kosten.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Purmerend

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Purmerend en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48