Met spoed een dakdekker nodig in Noordwijk?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Noordwijk en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

De beste dakdekker in Noordwijk


Heeft u een dakdekker in Noordwijk nodig die betrouwbaar is en service biedt? Roofix Dakdekkers is uw lokale specialist voor al uw dakbehoeften. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, reparaties aan uw dak moet laten uitvoeren of uw dak wilt laten onderhouden, wij zijn er om u te helpen. Onze vakmensen zijn ervaren en gespecialiseerd in het werken met alle soorten daken, van platte daken tot schuine daken en dakkapellen. Wij werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en duurzaam is. Uiteraard besteden wij de grootste zorg aan uw dak, of het nu gaat om het installeren van een nieuw dak of het repareren van een bestaand dak.


checkGratis offerte aanvragen


We bieden een uitgebreide service

Bij Roofix Dakdekkers streven we naar de beste service voor onze klanten. Wij begrijpen dat uw dak een belangrijk onderdeel is van uw huis en dat u het beste wilt voor uw dak. Onze dakdekkers zijn vriendelijk en professioneel en werken met precisie en zorg om uw dak in topconditie te houden. Wij zorgen ervoor dat we op tijd op onze afspraak zijn en dat we ons werk snel en efficiënt uitvoeren, zonder dat we daarbij de kwaliteit uit het oog verliezen. U kunt vertrouwen op onze eerlijke prijzen en krijgt garantie op ons werk.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Onze diensten

Als dakdekker in Noordwijk bieden wij een uitgebreide reeks diensten aan om aan uw specifieke dakbehoeften te voldoen. omvatten onder andere:

- Nieuwe dakbedekking installeren
- Reparaties aan uw dak uitvoeren
- Dakinspecties uitvoeren
- Dakonderhoud uitvoeren
- Dakgoten schoonmaken en repareren


checkGratis offerte aanvragen


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Gratis dakinspectie bij uw dakdekker in Noordwijk

Wilt u weten wat de staat van uw dak is? Dan kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Onze dakinspectie biedt een uitgebreide beoordeling van de staat van uw dak en eventuele problemen die moeten worden aangepakt. Wij kunnen ook een offerte voor u opmaken voor een specifieke service die u nodig heeft.


checkGratis dakinspectie aanvragen
24/7 spoedservice

Heeft u met spoed een dakdekker in Noordwijk nodig? Roofix Dakdekkers biedt een 24/7 noodservice aan voor onze klanten. Of u nu een lekkage heeft of een ander probleem met uw dak, wij staan altijd klaar om te helpen, zelfs buiten kantooruren. Neem contact met ons op en wij zullen snel bij u zijn om het probleem met uw dak op te lossen.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Kies voor Roofix Dakdekkers

Roofix Dakdekkers is uw betrouwbare en professionele partner voor alle soorten dakwerkzaamheden in Noordwijk. Wij zijn verzekerd en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen met al uw dakbehoeften.
Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Noordwijk om uw dak te repareren, renoveren of vervangen? Vraag nu direct een offerte op maat aan en profiteer van onze uitstekende tarieven!


checkGratis offerte aanvragen
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48