info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Leiden nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Leiden en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Leiden, Roofix Dakdekkers


Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Leiden? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u het daarom laten inspecteren? Roofix Dakdekkers dé betrouwbare en eerlijke dakdekker in Leiden voor al uw dakwerken. Wij handelen alles van begin tot eind professioneel en efficiënt af. Roofix Dakdekkers biedt gratis offertes aan voor elke klus, groot of klein, dus als u op zoek bent naar de best mogelijke prijs, zorgen wij ervoor dat het binnen uw budget blijft, terwijl u toch meteen een kwaliteitsservice krijgt. Onze vakmannen in Leiden helpen u graag.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Gratis Dakinspectie door Roofix Dakdekkers

Bij Roofix Dakdekkers hebben we uitgebreide kennis en ervaring met veel soorten dakbedekking. Deze kennis zullen we gebruiken om de beste oplossingen voor uw dak te vinden. Wij zorgen ervoor dat alles goed gebeurt: van installatie tot onderhoud en reparatie. Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals die precies weten wat ze doen, dus u kunt er zeker van zijn dat de klus elke keer weer goed wordt geklaard. Wij repareren of vervangen uw dak en zorgen ervoor dit correct wordt gedaan.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Heeft u Spoed bij een Daklekkage?

Als u last heeft van een daklekkage in Leiden of in de buurt van Leiden, kan Roofix Dakdekkers u helpen. Wij zijn een erkend bedrijf in de regio en ons deskundige team zal uw probleem snel en efficiënt verhelpen. Onze professionele dakdekkers weten altijd wat ze doen, waardoor de kans klein is dat er een lekkage ontstaat nadat u ons inhuurt om uw dak te repareren. Wanneer wij uw dak repareren gaat het werk weer jaren mee. Onze dakdekker in Leiden is dag en nacht bereikbaar.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Dakreparatie met of zonder Spoed in Leiden

Als u dringend dakreparaties of onderhoud nodig heeft, is dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers er om u te helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de dakbedekkingsbranche en zijn een erkend bedrijf. Ons team repareert uw bestaande dak zo snel mogelijk, zodat u het normale leven weer kunt oppakken. Als u meteen een nieuw dak nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden concurrerende tarieven en zijn beschikbaar om te helpen met al uw dakbedekking behoeften. Roofix Dakdekkers biedt gratis en vrijblijvende offertes. Aarzel niet om ons te bellen als u vragen heeft over onze diensten. We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een dakdekker bij u in Leiden is. Er zijn altijd dakdekkers van ons in de buurt, zelfs ’s nachts!


phone_in_talkBel ons spoednummer
Onze Dakdekker in Leiden staat voor u klaar

Wij komen zo snel mogelijk bij u thuis om het dak probleem aan te pakken. Door snel te handelen en dit werk door echte professionals te laten doen, voorkomen we nog meer schade aan uw huis. Dit is belangrijk om zo te voorkomen dat er nog meer water lekt in het huis of dat er schimmel ontstaat die duizenden euro’s kan kosten om te laten verwijderen. Onze dakdekker in Leiden zorgt ervoor dat we u zo snel en efficiënt mogelijk helpen, zodat u geen zorgen meer heeft over de staat van uw dak.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Leiden

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Leiden en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48