info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Huizen nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Huizen en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Huizen, Roofix Dakdekkers


Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Huizen? Roofix Dakdekkers, een dakdekkersbedrijf in Huizen, is onder andere gespecialiseerd in bitumendakbedekking. Ook voor diverse aanvullende diensten kunt u bij ons terecht. Het is verstandig om een lokaal dakdekkersbedrijf in te schakelen. Dit maakt alles makkelijker, zowel voor ons als dakdekkersbedrijf als voor u als klant. Neem daarom contact op met dakdekker Roofix in Huizen. Als dakdekkersbedrijf in de omgeving van Huizen reageren wij snel op lekkages of stormschade. Als de klus minder urgent is, komen we bij u thuis om een prijsopgave te maken en beginnen we later met de klus. Wij vinden het belangrijk dat Roofix alle beslissingen samen met u neemt. Dit maakt alles gemakkelijker. Wij zijn u graag van dienst!


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Een Goede Dakdekker in Huizen nodig?

Heeft u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf nodig? Is er iets mis met uw dak en wilt u het laten inspecteren? Heeft u zo snel mogelijk een dakdekker nodig vanwege stormschade? Neem voor meer informatie over het volledige aanbod van onze diensten contact op met Roofix Dakdekkers, de aangewezen dakdekkers in Huizen. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw dakbedekking. Als u in Huizen woont, kunnen wij binnen een uur bij u voor de deur staan om de staat van uw dak te inspecteren of schade te repareren. Wij zijn de klok rond beschikbaar om onze klanten te helpen hun huis en eigendommen te beschermen tegen onverwachte dakschade.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Een Gratis Dakinspectie door de Dakdekker in Huizen

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren door een erkende dakdekker in Huizen? Onze dakdekkers komen graag uw dak inspecteren. Zij zijn allemaal gediplomeerd en ervaren. Ook weten ze precies wat ze moeten doen. Ze verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Uiteraard zijn zij in staat om elk mogelijk probleem te signaleren en in een vroeg stadium te verhelpen.
Uw dak regelmatig inspecteren, de nodige reparaties uitvoeren en het in goede staat houden zijn allemaal manieren om ervoor te zorgen dat uw dak lang meegaat. Kennis van de staat van het interieur van uw huis is net zo belangrijk als kennis van de buitenkant: door grote projecten zoals renovaties goed van tevoren te plannen, voorkomt u hoge kosten. Daar is de gratis dakinspectie van Roofix Dakdekkers voor!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Spoed? Onze dakdekker in Huizen staat 24/7 voor u klaar

Dankzij de spoedservice van Roofix Dakdekkers helpen we u ook ’s nachts. Onze professionals zijn goed opgeleid en klaar om te helpen met elk probleem dat zich kan voordoen op het dak van uw huis. Wat doet u bij een dak probleem? Roofix Dakdekkers spoedservice zo snel mogelijk inschakelen natuurlijk! Door snel te handelen en dit werk door echte professionals te laten doen, voorkomen we nog meer schade aan uw huis. Dit zal u helpen om verdere schade en kosten te voorkomen, zodat u zo snel mogelijk weer van uw huis kunt genieten!


phone_in_talkBel ons spoednummer
Op zoek naar een Dakspecialist in Huizen?

Kiezen voor Roofix Dakdekkers als uw dakspecialist in Huizen is een verstandige keuze. Wij maken uitsluitend gebruik van deskundige dakspecialisten met een brede expertise. Onze medewerkers uit Huizen zijn bedreven in het repareren, onderhouden en vervangen van alle soorten daken. Wilt u uw dak laten onderhouden of repareren door een echte dakspecialist? Of wilt u weten hoe goed uw huidige dak is? Wij voeren veel klussen uit en weten waar klanten de meeste waarde aan hechten. Onze spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dankzij onze dakdekker in Huizen.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Huizen

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Huizen en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48