close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Hoofddorp nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Hoofddorp en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Hoofddorp, Roofix Dakdekkers


Als u op zoek bent naar een professionele dakdekker in Hoofddorp die u kan helpen met lekkages of andere problemen aan uw woning of bedrijf, neem dan contact op met Roofix Dakdekkers. We hebben jarenlange ervaring in dakbedekking, dus we weten hoe we de klus goed moeten klaren. Van kleine reparaties tot grote renovaties, reken op ons voor kwaliteitswerk en een uitstekende klantenservice.
Roofix Dakdekkers is de toonaangevende dakdekker in Hoofddorp. Wij hebben vele jaren ervaring en zijn een volledig erkend bedrijf. Roofix biedt professionele service tegen een betaalbare prijs. We zijn een volledig erkend en verzekerd bedrijf. Onze dakdekkers zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dak snel en efficiënt wordt aangepakt. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het werk dat we leveren.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Heftige Stormschade in Hoofddorp?

Stormschade kan worden veroorzaakt door harde wind, regen, onweer en hagel. Dit kan lekkages en schade aan de structuur van uw huis veroorzaken. Onweer komt vooral voor in de herfst en winter. Het belangrijkste is dat u voorbereid bent wanneer zwaar onweer nadert. U moet altijd de weersvoorspellingen in de gaten houden, zodat u weet wat voor weersomstandigheden er op een bepaald moment in uw gebied worden verwacht (of dat er helemaal geen onweer zal zijn). Als er zware onweer of wind wordt voorspeld, zorg er dan voor dat uw dak wordt gecontroleerd voordat het donker wordt, want blikseminslag kan brand veroorzaken in huizen als er tijdens een storm stroomkabels naar beneden komen. Bij spoedhulp na stormschade kunt u ons dag en nacht bellen.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Last van Daklekkage in Hoofddorp?

Een lek valt meestal op als u watervlekken op het plafond of de muren van uw huis heeft, als er een zichtbaar gat in het dak zit of als er een nare geur vanaf komt. Dat betekent echter niet altijd dat er daadwerkelijk water op uw zolder is binnengedrongen. Een tweede manier om na te gaan of er vocht op uw zolder is binnengedrongen, is door uw dakgoten en regenpijpen te onderzoeken. Deze goten moeten schoon zijn en vrij van puin, omdat er anders weer water omhoog kan komen. Het is belangrijk om alleen het dak op te gaan wanneer u hier verstand van heeft. Daarom raden wij aan om een erkende dakdekker uit Hoofddorp in te schakelen bij daklekkages.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Dakdekker in Hoofddorp 24/7 Spoed Dienst

Heeft u last van een daklekkage of stormschade? In geval van nood staat onze dakdekker in Hoofddorp 24/7 voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken door onze spoedlijn te bellen. Als u last heeft van een lekkage, kunnen wij binnen twee uur bij u thuis of bij uw bedrijfspand zijn om het dak te inspecteren op schade. Wij geven u een gratis offerte en beginnen onmiddellijk met de reparatie als u daarmee akkoord gaat. Onze dakdekkers zorgen soms voor een noodoplossing, dit gebeurt als de lekkage complex is en niet in één keer gerepareerd kan worden. Dan komen wij later terug om de lekkage definitief te verhelpen.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Gratis Dakinspectie in Hoofddorp

Wanneer u uw dak elk jaar laat inspecteren door een erkende dakdekker zoals Roofix Dakdekkers, bespaart u veel geld. Tijdens de gratis inspectie van uw dak controleren wij op beschadigde plekken die gerepareerd moeten worden. Als er een reparatie nodig is dan kan dat in sommige gevallen meteen gedaan worden. Mocht er groter onderhoud nodig zijn, wordt er een aparte offerte gemaakt en zo nodig een nieuwe afspraak ingepland.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Hoofddorp

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Hoofddorp en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48