Met spoed een dakdekker nodig in Den Haag?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Den Haag en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Den Haag, Roofix Dakdekkers


Zoekt u een dakdekker in Den Haag? Roofix Dakdekkers is uw professionele partner voor alle dakwerkzaamheden. Van het installeren van nieuwe daken tot het onderhouden van bestaande daken, wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van dakbedekking. Ons team van deskundigen is ervaren en gekwalificeerd om snel en efficiënt uw dak te repareren of te vervangen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken, zodat u verzekerd bent van een sterk en duurzaam dak. Of u nu een plat dak, een schuin dak of een dak met zonnepanelen heeft, wij beschikken over de kennis en vaardigheden om uw dak in topconditie te houden.


checkGratis offerte aanvragen


Service van uw dakdekker in Den Haag

Roofix Dakdekkers streeft naar de beste service voor onze klanten. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en technologieën, zodat we altijd de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Onze dakdekkers zijn vriendelijk en professioneel en werken met precisie en zorg om uw dak in topconditie te houden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Den Haag hoeft u niet verder te zoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen met al uw dakbehoeften.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
De extra service van Roofix Dakdekkers

Onderhoudscontracten
Naast onze reguliere diensten bieden wij ook onderhoudscontracten aan om uw dak regelmatig te controleren en onderhouden. Zo worden eventuele problemen op tijd opgemerkt en opgelost. Onze onderhoudscontracten zijn aangepast aan uw specifieke dakbedekking en omstandigheden, zodat u verzekerd bent van de beste bescherming voor uw dak.

24/7 noodservice
Als er onverwacht een lekkage of ander probleem optreedt bieden wij een 24/7 noodservice aan. U kunt ons altijd bellen voor een snelle en efficiënte oplossing. Onze dakdekkers staan klaar om te helpen, zelfs buiten kantooruren.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Waarom kiezen voor Roofix Dakdekkers?

Er zijn verschillende redenen waarom u het best kiest voor Roofix Dakdekkers als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele dakdekker in Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en weten precies hoe we problemen moeten identificeren en oplossen. Bovendien zijn we gekwalificeerd en opgeleid om elk type dakbedekking te installeren, repareren en onderhouden. We werken met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en betrouwbaar is. Onze dakdekkers werken altijd met precisie en zorg om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. We streven er ook altijd naar om onze klanten de beste service te bieden.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Roofix Dakdekkers in Den Haag

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren dakdekker in Den Haag, neem dan contact op met Roofix. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw dakbehoeften en garanderen een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande service. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte of maak direct een afspraak voor een gratis dakinspectie. is er voor uw dak!


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Den Haag

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Den Haag en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48