Met spoed een dakdekker nodig in Delft?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Delft en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

De beste dakdekker in Delft


Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Delft? Kies dan voor Roofix Dakdekkers. Onze allround specialisten beschikken over jarenlange ervaring in het repareren, onderhouden en renoveren van diverse soorten dakbedekking. Wij verzorgen nieuwe daken en verhelpen problemen bij platte daken, hellende daken, bitumineuze dakbedekking, dakpannen, leien en EPDM. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en materialen en zorgen ervoor dat uw dak in goede staat verkeert en problemen worden opgelost voordat ze groter worden en tot ernstige problemen leiden.


checkGratis offerte aanvragen


Waarom kiezen voor Roofix Dakdekkers?

Bij het kiezen van een dakdekker in Delft is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Natuurlijk wilt u kiezen voor een dakdekker die beschikt over de juiste kennis en ervaring om de werkzaamheden uit te voeren en daar kunt u bij ons van op aan. Wij bieden bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de zekerheid van garantie op onze werkzaamheden. Vanzelfsprekend zijn wij verzekerd en hebben wij een registratie bij de Kamer van Koophandel. Ook bij noodtoestanden kunt u altijd bij ons terecht.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
De diensten van Roofix Dakdekkers

- Het repareren van lekkages
- Het plaatsen van nieuwe dakbedekking
- Het onderhoud van dakgoten en daken
- Inspectie van daken en dakrenovatie
- Vervangen van oude dakbedekking
- Het versterken van de dakconstructie


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Spoeddienst

Een probleem met een dak doet zich natuurlijk niet altijd voor tijdens kantooruren. Daarom is onze spoeddienst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen, waaronder lekkages. Heeft u te maken met een noodgeval en zoekt u een dakdekker in Delft, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor spoedeisende reparaties aan uw dak en staan klaar om u te helpen, zelfs buiten kantooruren.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Onderhoudscontracten

Wij bieden tevens onderhoudscontracten aan voor regelmatig onderhoud. Daarmee zorgen wij voor een extra service die u het voordeel biedt dat uw dak altijd in topconditie blijft. Met een onderhoudscontract controleren en onderhouden wij uw dak op afgesproken momenten. Zo heeft u de zekerheid dat uw dak altijd betrouwbaar is.


checkGratis offerte aanvragen
Gratis dakinspectie

Wilt u weten of uw dak in goede staat is? Wij inspecteren uw dak graag geheel vrijblijvend en gratis om eventuele dakschade in de toekomst te voorkomen. Onze gecertificeerde en goed opgeleide specialisten weten precies aan welke eisen een goed dak dient te voldoen en geven u na de inspectie altijd een betrouwbaar en deskundig advies. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of laat ons u terugbellen voor meer informatie over onze diensten.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Offerte ontvangen van uw dakdekker in Delft

Wilt u een overzichtelijke en betrouwbare offerte ontvangen van de beste dakdekker in Delft? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u vrijblijvend advies wilt over uw (toekomstige) dak of over de mogelijkheden voor renovatie, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice en bespreek het met één van onze vakkundige medewerkers. Als echte dakspecialist hebben wij kennis van elke vraag over uw dak.


checkGratis offerte aanvragen
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 233 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanBrechtje Vos
Voor een dakinspectie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Roofix Dakdekkers. Ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en deskundigheid. Het team was punctueel en voerde een grondige inspectie uit, waarbij ze potentiële problemen identificeerden en aanbevelingen deden voor onderhoud en reparaties. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies om mijn dak in goede staat te houden. Ik waardeer hun eerlijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Roofix Dakdekkers is betrouwbaar en bekwaam, en ik beveel hun diensten aan voor een professionele dakinspectie.


in de afgelopen week

Martina Lijksma
Voor een dakrenovatie van mijn woning in Amsterdam heb ik Roofix Dakdekkers ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met hun werk. Het team was professioneel en goed geïnformeerd over alle aspecten van dakbedekking. Ze waren punctueel en begonnen direct met de werkzaamheden. De communicatie met het team was uitstekend; ze gaven regelmatig updates over de voortgang van het project. Het resultaat van de renovatie is geweldig. Het dak ziet er nu fantastisch uit en ik vertrouw erop dat het goed beschermd is. Roofix Dakdekkers is een betrouwbare keuze voor dakwerk in Amsterdam. Ik beveel hun diensten zeker aan anderen aan


in de afgelopen week

Jos Leeuwenburg
Roofix Dakdekkers heeft onlangs mijn dakgoten gerepareerd en ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van hun diensten. Toen ik problemen had met mijn dakgoten, reageerde het team van Roofix Dakdekkers snel en stond binnen de kortste keren op mijn stoep. Ze waren goed uitgerust en hadden alle benodigde materialen bij zich, wat meteen blijk gaf van hun professionaliteit. De dakdekkers waren niet alleen efficiënt, maar ook uiterst bekwaam in hun vak. Ze begonnen onmiddellijk met de werkzaamheden en zorgden ervoor dat de reparaties grondig werden uitgevoerd. Ik schakel ze zeker vaker in!


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48