close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Beverwijk nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Beverwijk en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Beverwijk, Roofix Dakdekkers


Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Beverwijk en wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier. De dakdekkers van Roofix Dakdekkers hebben ervaring met een breed scala aan materialen. Het meest populaire type dakbedekking is bitumen omdat het goedkoop is, maar ook duurzaam. Dit is de reden dat bitumendakbedekking voor platte daken onze specialiteit is.
Het is verstandig om een lokaal dakdekkersbedrijf in te schakelen. Dit maakt alles makkelijker zowel voor ons als dakdekkersbedrijf als voor u als klant. Neem daarom contact op met Roofix Dakdekkers in Beverwijk! Als dakdekkers in de regio Beverwijk reageren wij snel op lekkages of stormschade. Wanneer de klus minder urgent is komen wij op afspraak bij u thuis. Het is belangrijk voor Roofix, dakdekker in Beverwijk, om alle beslissingen samen met onze klanten te nemen. Zo weet iedereen wat er verder gebeurt en hoeveel geld men kwijt is aan de dak klus.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Roofix Dakdekkers biedt een Gratis Dakinspectie aan.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren door een erkende dakdekker in Beverwijk? Onze dakdekkers komen graag uw dak inspecteren. Zij zijn allemaal gediplomeerd en ervaren. Ook weten willen ze graag uw wensen weten zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Ze verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Uiteraard zijn zij in staat om elk mogelijk probleem te signaleren en in een vroeg stadium te verhelpen.
Goed onderhouden, repareren en renoveren van uw dak kan de levensduur ervan verlengen. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de conditie van uw dak, zodat u weet wanneer onderhoud of reparaties nodig zijn. Grote projecten, zoals renovaties, kunt u het beste ruim van tevoren plannen. De gratis dakinspectie van Roofix Dakdekkers kan bepalen of uw dak verder hersteld of volledig vervangen moet worden.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Dakreparatie met of zonder spoed

Wilt u direct een nieuw dak laten plaatsen of uw bestaande dak laten repareren? En wilt u daarom een offerte op maat van ons team? Wij verzorgen graag offertes voor diverse dak werkzaamheden. Voor onder andere reparaties, onderhoud en renovaties brengt Roofix Dakdekkers offertes uit. Moet uw schoorsteen of dakkapel gerepareerd of gerenoveerd worden? Ons erkend dakdekkersbedrijf heeft jarenlange expertise en ervaring. Heeft u vogelproblemen of moeten uw nokvorsten gerepareerd worden? Wij zorgen zo snel mogelijk voor een scherpe offerte. Bel ons als u direct meer informatie wilt.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Grote Spoed bij Daklekkage

Heeft u daklekkage in Beverwijk of in de omgeving van Beverwijk? Dan is Roofix Dakdekkers het bedrijf dat u moet bellen. Bij ons weet u zeker dat uw daklekkage snel wordt verholpen. Wij inspecteren en onderhouden de daken van onze klanten regelmatig, zodat een lekkage minder snel terugkeert nadat wij deze hebben gerepareerd. Wanneer wij uw dak repareren, weet u zeker dat het weer lang meegaat. Dit dankzij onze ervaren dakdekkers en hoge kwaliteit materialen. In geval van nood kunt u ons dag en nacht bellen voor onze spoedservice.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Op zoek naar een Dakspecialist?

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Beverwijk, dan kunnen wij u helpen. Kiezen voor Roofix Dakdekkers als uw dakspecialist in Beverwijk is een verstandige keuze. Wij maken uitsluitend gebruik van deskundige dakspecialisten met een brede expertise. Onze medewerkers uit Beverwijk zijn bedreven in het repareren, renoveren, onderhouden en vervangen van alle soorten daken. Wilt u uw dak klus laten uitvoeren door een echte dakspecialist? Wilt u weten hoe goed uw huidige dak is? Wij voeren maandelijks honderd klussen uit en weten waar u de meeste waarde aan hecht. Heeft u een spoedreparatie nodig zoals een lekkage of een ander probleem dat onze onmiddellijke aandacht nodig heeft? Onze spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook in Beverwijk.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Beverwijk

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Beverwijk en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48