info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Amsterdam nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Amsterdam en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Amsterdam, Roofix Dakdekkers


Wanneer het gaat om dakbedekking in Amsterdam is dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers u graag van dienst. Uw dak zal te allen tijde in goede staat verkeren, waardoor een langere levensduur behouden blijft. Bovendien worden met een gratis dakinspectie eventuele problemen vroegtijdig door ons opgespoord en gerepareerd, zodat u lekkageproblemen voorkomt. Onze gratis dakinspectie omvat het beoordelen van uw dak op scheuren, schade, breuken en andere duidelijke gebreken. Vervolgens brengen we een rapport, en indien nodig offerte, uit. Onze dakdekker Amsterdam wilt u graag helpen!


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Onze Gratis Dakinspectie in Amsterdam

Als u uw dak niet regelmatig laat inspecteren, is schade waarschijnlijk. Eventuele gebreken worden dan niet ontdekt terwijl uw dak vervangen of gerepareerd moet worden. Omdat u veel tijd en geld kwijt bent aan een nieuw dak, is het beste om uw dak goed te onderhouden en regelmatig te laten inspecteren, een dakinspectie Amsterdam is dé oplossing. Hetzelfde geldt voor regenpijpen, dakgoten, nokvorsten en vogelwering. Dakdekker Amsterdam Roofix Dakdekkers zal u van dienst zijn als uw dak in de buurt van Amsterdam ligt. Als dakdekkersbedrijf adviseren wij om minimaal één keer per jaar uw dak te laten inspecteren en onderhouden. Vooral als u bij of in een bosrijke omgeving woont, is het belangrijk om uw dakgoten schoon te houden.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Dakreparatie door de Erkende Dakdekkers van Roofix

Een dakdekker Amsterdam zal uw dak goed onderzoeken en een reparatie uitvoeren wanneer er problemen zijn. Een reparatie is vaak een degelijke kortetermijnoplossing voor dakproblemen, terwijl een volledige renovatie de voorkeur krijgt voor de lange termijn, omdat de problemen die daarmee verholpen worden lange tijd niet meer terug zullen komen. Bij Roofix Dakdekkers kunt u terecht voor dakbedekking reparatie en vervanging. Wij hebben altijd een dakdekker beschikbaar in de buurt van Amsterdam. Een dak of zink- loodwerk reparatie is het juiste middel als uw dak lekt. Water en wind worden beide door uw dak buiten uw huis gehouden, dus het is belangrijk dat het dak wind- en waterdicht is. Dakdekkers Amsterdam moeten snel worden ingehuurd om uw dak te repareren, dit zal oplopende kosten voorkomen. Het is belangrijk om een specialist van Roofix Dakdekkers in te huren om de staat van uw dak te inspecteren.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Meteen Hulp Nodig bij Daklekkage

Heeft u een lek in uw dak? Dan heeft u een dakbedekker Amsterdam nodig! Wij streven ernaar om een lek zo snel mogelijk te verhelpen omdat wij het ongemak als geen ander begrijpen. Het lek komt nooit gelegen. Om naast de directe gevolgen ook ongewenste gevolgen op lange termijn te voorkomen, streven wij ernaar om elk lek binnen een paar uur te verhelpen. Een langdurig lek in uw dak kan leiden tot ernstige gevolgen. Hierom is het belangrijk om snel beschikbare dakdekkers Amsterdam te vinden. Om waterschade te voorkomen, belt u direct een vakman zodra u een lekkend dak constateert. Als u een lek opmerkt, bel dan meteen naar dakdekker Amsterdam Roofix Dakdekkers. Wij geven u deskundig advies en voeren indien nodig een noodreparatie uit. De spoedservice van Roofix Dakdekkers in Amsterdam bestaat uit een team van dakdekkers die binnen een paar uur bij u thuis komen.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Spoedklus? Onze dakdekker in Amsterdam staat 24/7 klaar

In het onfortuinlijke geval van een spoedgeval staan onze dakdekkers Amsterdam 24/7 voor u klaar. Dit betekent dat u ons op elk moment, dag en nacht, kunt bellen en dat wij binnen een uur voor u klaar staan. Wat doet u wanneer u een dak probleem constateert? Roofix Dakdekkers spoedservice zo snel mogelijk inschakelen natuurlijk. Binnen no-time staan wij bij u op de stoep om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Door snel te handelen en deze klus door echte professionals te laten uitvoeren, voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Hierdoor blijft de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne woning.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Amsterdam

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakbedekker Amsterdam. Het vergroten van de schade kan het gevolg zijn vanzelf uw dak proberen te repareren.


Het voorkomen van schade

Wat nog beter is dan een dak repareren, is het waarnemen van zwakke punten in een dak. Het is namelijk veel beter om een lek te voorkomen voordat de schade veroorzaakt. Laat daarom een dakinspectie Amsterdam uitvoeren, om er zeker van te zijn dat u niet plotseling een vervelende lekkage heeft. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kunt betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst als dakdekker Amsterdam en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48