close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Amstelveen nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Amstelveen en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Amstelveen, Roofix Dakdekkers


Mocht u een gerenommeerde dakdekker in Amstelveen nodig hebben, zoek dan niet verder dan Roofix Dakdekkers. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken, maar bieden ook vele andere diensten aan. We hebben ervaring opgedaan in de dakbedekkingsindustrie door jaren van hard werken. Wij zijn trots op onze reputatie voor het leveren van kwaliteitswerk en klantenservice. Omdat wij in Amstelveen en omgeving werken, is onze dakdekker in Amstelveen direct beschikbaar mocht u een noodgeval hebben. Voor minder dringende klussen kunt u een offerte aanvraagformulier indienen om service op uw eigen tijdschema in te plannen. Roofix hecht veel belang aan samenwerking en vindt het essentieel dat beslissingen gezamenlijk worden genomen.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Dakreparatie werkzaamheden in Amstelveen

Een daklekkage kan zowel het interieur als het exterieur van een woning beschadigen. Daarom moet elke water gerelateerde schade onmiddellijk worden aangepakt. Als u het dak snel herstelt, kunt u toekomstige schade en later uitgebreidere reparaties voorkomen. Roofix Dakdekkers de dakdekker in Amstelveen biedt uitgebreide dakreparatie, het repareren en herstellen van een lekkend/kapot dak in zijn oorspronkelijke staat. Onze kwaliteitsgarantie helpt u geld te besparen op toekomstige reparaties en verlengt de levensduur van uw dak.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Roofix Dakdekkers voert voor u een Gratis Dakinspectie uit

Roofix Dakdekkers zet zich in voor een uitstekende klantenservice en een afgewerkt kwaliteitsproduct, daarom bieden wij een gratis inspectie van uw dak. Wij kunnen u meteen een offerte geven voor noodzakelijke reparaties en we beginnen met de werkzaamheden aan uw dak zodra u de offerte goedkeurt. Door uw dak goed te onderhouden, tijdig de nodige reparaties uit te voeren en versleten onderdelen te vervangen, kunt u ervoor zorgen dat uw dak lang meegaat. Het is ook cruciaal om de conditie van uw dak te kennen: het is verstandig om tekenen van verslechtering te herkennen voordat het ernstige problemen worden. Als u grote projecten zoals renovaties ruim van tevoren plant, voorkomt u dat u zich op het laatste moment haast of ontdekt dat bepaalde onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn, wat het werk aanzienlijk kan vertragen. Dat is waar de gratis inspectie aangeboden door Roofix Dakdekkers voor is!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Schoorsteen renovatie door Ervaren Specialist?

Als u een beschadigde of slecht gevoegde schoorsteen heeft, kunnen wij het probleem oplossen door het aanbrengen van nieuwe impregnering of versteviging. Ons team van vakkundige dakdekkers heeft jarenlange ervaring met deze werkzaamheden. Wij kunnen uw open haard repareren, onderhouden of renoveren. Voor meer informatie over onze schoorsteen renovatie kunt u kijken op de pagina die hierover gaat.


phone_in_talkBel ons spoednummer
De Dakdekker in Amstelveen bij Spoed bij een Daklekkage

Als u een daklekkage heeft in Amstelveen, of in de buurt van Amstelveen, is Roofix Dakdekkers, de dakdekker in Amstelveen er om u te helpen. Wij zijn een gevestigd dakdekkersbedrijf dat bekend staat om onze snelle en betrouwbare service. Onze professionals leveren altijd hun allerbeste werk zodat uw daklekkage er niet meer is! Reparaties maken het onwaarschijnlijk dat uw dak weer gaat lekken. Heeft u een probleem met uw dak, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Amstelveen

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Amstelveen en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48