close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Alphen aan den Rijn nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Alphen aan den Rijn en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Alphen aan den Rijn, Roofix Dakdekkers


Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Alphen aan den Rijn? Heeft u last van lekkages? Of is uw huidige dak toe aan renovatie of onderhoud? Dit zijn klussen voor de meest ervaren en betrouwbare dakdekker van Alphen aan den Rijn. Echte vakmannen vindt u bij Roofix Dakdekkers.
Roofix Dakdekkers bestaat vele jaren en wil haar klanten uitstekend vakmanschap bieden tegen een redelijke prijs. We hebben alle mogelijke dak problemen gezien tijdens onze jarenlange ervaring als dakdekkers in Alphen aan den Rijn, dus als er iets mis is met het uwe, bel ons dan gewoon even. Onze dakdekkers zullen snel bij u langskomen.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Last van Daklekkage in Alphen aan den Rijn?

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom sommige daken lekken en andere niet? Er is een eenvoudig antwoord op deze vraag. Dit heeft puur en alleen te maken met de kwaliteit van de gebruikte materialen, het vakmanschap van de dakdekkers en de staat van onderhoud. Gelukkig regelen onze dakdekkers in Alphen aan den Rijn dit allemaal. Ze zijn opgeleid om daken goed te installeren, te repareren en te onderhouden.

Als u al enige tijd tekenen van water op uw zolder of op de buitenmuur van uw huis opmerkt, is dit hoogstwaarschijnlijk te wijten aan een lekkend dak. Dit kan worden veroorzaakt door vele factoren: leeftijd, slechte installatie of overmatig gebruik van uw dakgoten. Als ze te lang onbehandeld blijven, zullen deze lekken uiteindelijk ernstige problemen veroorzaken zoals schimmelgroei en structurele schade aan muren en plafonds in uw huis.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Gratis Dakinspectie in Alphen aan den Rijn

Een dakinspectie door een erkende dakdekker uit Alphen aan den Rijn om de paar jaar laten uitvoeren kan problemen vroegtijdig opsporen en op lange termijn geld besparen. Als er een reparatie nodig is dan kan dat in sommige gevallen meteen gedaan worden. Bij groter onderhoud wordt een aparte offerte gemaakt en eventueel een nieuwe afspraak ingepland. Roofix Dakdekkers heeft altijd een dakdekker in Alphen aan den Rijn. Hij biedt gratis offertes aan voor alle soorten daken, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
24/7 Spoed Dakdekker in Alphen aan den Rijn

Heeft u een lekkage of ander spoedgeval? In geval van nood staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen. Wij komen binnen 2 uur na uw telefoontje ter plaatse. Na een inspectie, geven we u een gratis offerte en beginnen we onmiddellijk met de werkzaamheden zodra u akkoord gaat met de offerte. Wij zorgen altijd voor een noodoplossing, dit doen we als het dak lek ingewikkeld is en niet in één keer gerepareerd kan worden. In geval van ernstige stormschade of een andere ramp die uw woning treft en die lekken of schade aan uw dakbedekking kan veroorzaken, kunt u ons ook altijd 24/7 bellen (ook in het weekend).


phone_in_talkBel ons spoednummer
Stormschade in Alphen aan den Rijn?

Stormen in de winter en de herfst gaan vaak gepaard met harde wind, zware neerslag en temperatuurschommelingen. Leer hoe u uw huis kunt beschermen tegen deze gevaren, en welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen als er toch schade optreedt. Als u getroffen bent door stormschade kunt u direct een beroep doen op Roofix Dakdekkers. Wij kunnen eventuele schade aan uw dak door noodweer snel herstellen. Stormschade wordt veroorzaakt door harde wind, hevige regen en hagel. Stormen zijn zeer sterk wanneer ze hun doel treffen, wat betekent dat ook al vallen bomen misschien niet rechtstreeks op uw huis neer, ze toch ernstige schade kunnen veroorzaken, zoals scheuren in muren of plafonds als gevolg van de impact met puin dat er tijdens de storm vanaf valt - dit moet natuurlijk ook meteen worden gerepareerd.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Alphen aan den Rijn

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Alphen aan den Rijn en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48