close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Almere nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Almere en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Almere, Roofix Dakdekkers


Opzoek naar een dakdekker in Almere? Als u een dakdekker in Almere nodig heeft, neem dan contact op met Roofix Dakdekkers. Onze professionele en betrouwbare diensten zijn beschikbaar voor alle soorten daken: zowel platte als andere soorten. Lees verder voor meer informatie over onze diensten. Dat veel mensen het cruciaal vinden om een dakdekker in te huren die in de buurt woont, weet Roofix Dakdekkers, de dakdekker in Almere dit maar al te goed. Het maakt alles gemakkelijker voor u als klant en voor ons als dakdekkersbedrijf. Dus als u in Almere of ergens in de buurt van Almere woont en uw dak gecontroleerd moet worden, neem dan contact met ons op! Wij bieden kwaliteitsreparaties en 24-uurs service, zodat u in noodgevallen op ons kunt rekenen. We komen bij u thuis wanneer het u uitkomt: overdag, of 's nachts als dat nodig is.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Grote of Kleine Stormschade in Almere

Als uw huis of bedrijf is beschadigd door een storm, zijn wij er om u te helpen. Een hagelbui kan het dak van elk gebouw ernstig beschadigen, uw dak is daarop helaas geen uitzondering. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van een claim voor uw verzekeringsmaatschappij na stormschade. Voeg foto's van de schade en onze offerte bij uw claim. Wij dienen uw verzekeringsclaim rechtstreeks bij de maatschappij in voor terugbetaling. Vraag ons naar deze service wanneer u een afspraak met ons maakt. Daklekkages kunnen snel schade toebrengen aan plafonds, vloeren en meubels. Een snelle en permanente reparatie bespaart u toekomstige kopzorgen en dure reparaties. Als u veel ellende wilt voorkomen, kunt u het beste Roofix Dakdekkers bellen voor een uitgebreide dakreparatie in Almere en omgeving.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Gratis Dakinspectie door Roofix, De Dakdekker in Almere

Wij hebben kwaliteit en zorg voor de klant hoog in het vaandel staan. Daarom voeren we altijd een gratis dakinspectie uit wanneer u ons voor het eerst inhuurt, en bieden we onmiddellijke schattingen aan voor kleine reparaties. We beginnen ook aan uw dak zodra we de goedkeuring van u hebben gekregen - niet na extra uitvaltijd of extra kosten zoals sommige andere dakdekkers klanten geven voordat ze met het werk beginnen. Uw dak met regelmaat laten onderhouden, waar nodig reparaties uitvoeren en verouderde materialen vervangen zijn allemaal manieren om ervoor te zorgen dat het dak lang meegaat. Omdat het belangrijk is om de staat van uw dak te kennen, kan het een goed idee zijn om grote projecten zoals renovaties ruim van tevoren te plannen. Daarom is de gratis inspectie van Roofix Dakdekkers zo handig!


Roofix Dakdekkers Keurmerken
24/7 spoed bij daklekkages

Als uw dak in Almere lekt en ernstige schade veroorzaakt aan het interieur van uw huis en bezittingen, kan Roofix Dakdekkers het probleem aanpakken. Wij bieden verschillende oplossingen: volledige dakreparatie bij ernstige lekkage of gedeeltelijk herstel als vocht alleen oppervlakkige schade heeft veroorzaakt. Bovendien kunnen we een lekkage meestal ter plekke repareren! Geen noodgeval? Wij verzorgen ook dakmontage, onderhoud en reparaties. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Dakrenovaties door onze dakdekker in Almere

Wanneer u een afspraak met ons maakt voor een dakrenovatie, voeren wij eerst een gratis inspectie uit. We onderzoeken de huidige staat van uw dak en alle gebieden die kwetsbaar zijn voor waterschade of lekken. Wilt u meer weten over dakrenovatie mogelijkheden in Almere en prijzen, neem dan contact met ons op of klik op onderstaande knop voor een vrijblijvende offerte.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Almere

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Almere en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48